Kylie Jenner keskustelee Kylie Kosmetiikka Posie K Anniversary Lip Trio

2017 Best of Beauty -palkinnon voittaja paras vaaleanpunainen huulipuna on parantumassa entisestään. En usko, että tämä olisi mahdollista, mutta Kylie Cosmetics ilmoitti Instagramissa viime viikolla, että se käynnistää Posie K Anniversary Lip Trion kunniaksi Ystävänpäivä.

Kaksi vuotta sitten Kylie Jenner siunasi huulet kaikkialla viileän marjan varjossa Matte Lip Kit -muodossa. Kauneushoitajamme, Amanda Bohnson, jopa asetti hälytyksen puhelimeensa toisen kerran. Jenner seurasi myöhemmin Lip Kit -sarjaa, kun hän vapautti suuren kiiltävän kiillon samassa rakastetussa vaaleanpunaisessa sävyssä.

Tämän uuden vuosipäiväryhmän saat molemmat sekä uudenlaisen Velvet Liquid Lipstick -muunnelman. “Posie K on aina ollut yksi suosikkini huulipussin sävyistä”, Jenner kertoo viehättää. “Laukaisimme sen viime vuonna kiiltoina ja halusin käynnistää sametti-version varsin erityisellä tavalla kahden vuoden vuosipäivän aikaan.” (Kyllä, uusi äiti teki nopean tauon saadakseen meille tietoa uudesta Kylie Cosmeticsin julkaisusta.)

Ainoa huulitie, joka puuttuu nipusta, on sopiva huulipunainen. Jenner sanoo, että hän haluaa lisätä vanteen kaikki huulensa päälle Matte Liquid Lipstickin tai Glossin pohjalle. Mutta kuten Amanda kertoo sinulle, se ei ole aivan välttämätöntä. Erityisesti Matte Liquid Lipstickissa on kauha-jalka-applikaattori, joka on helpompi liikkumiseen huulen ympärillä, ja se on pigmentoitunut ja tarpeeton. “Kaikki kaavat kuluvat hyvin yksin,” lisää Jenner. “Gloss, Matte Liquid Lipstick ja uusi Velvet Liquid Lipstick ovat erittäin pigmentoituneita, joten sinun ei tarvitse käyttää useampia kerroksia.”

Toisin kuin Matte Liquid huulipuna, joka tarttuu huulille koko päivän, Velvet Liquid Lipstick ei vaadi öljypohjaista meikinpoistoainetta ja bicepin voimakkuutta. Syynä on? Se ei kuivu. Sen sijaan se huulet kermainen, kosteuttava pigmentti. Se on vielä mattapintainen, mutta se merkitsee edelleen alueesi kahvimukkasi. Sinun ei tarvitse käyttää sitä vain Ystävänpäivällä, mutta kuivat huulet rakastavat kuinka mukava ja kosteuttava se tuntuu muina päivinä tässä kuussa, jotka eivät painosta sinua menemään päivämäärään.

Etkö ole varma tekemästä muiden meikkiasi? Jennerillä on vinkkejä. Hän rakastaa pari Posie K: n pehmeää silmämeikkiä käyttäen varjoa Bronze Palettista tai Burgundin palettista. Hän haluaa “jotain luonnollista, lämpimällä vaaleanpunaisella punastuksella, jotta huulet ovat keskipisteenä”, hän lisää.

Voit ostaa rajoitetun version Kylie Cosmetics Posie K -vuotisjuhla-Tri Trio -elokuvasta, joka alkaa maanantaina 5. helmikuuta klo 15.00. PST on kyliecosmetics.com.

Tämä viesti ilmestyi alun perin 2. helmikuuta 2018.


Lisää Ystävänpäivä kauneus herkut rakastat:

  • 24 Prettiest Ystävänpäivä Kauneuslahjoja
  • KKW Beauty käynnistää ystävänpäivän tuoksuja
  • Rose-Infused ihonhoitotuotteita, jotka rakastavat Ystävänpäivä

Tutustu 100 vuoden huulihistoriaan:

Seuraa Devon Abelman Twitterissä ja Instagramissa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

63 − 61 =