Kylie Jennerin Topshop Pop-Up-myymälät ovat tulessa epärehelliseksi

August 28
No comments yet

Näyttää siltä, ​​että Kylie Jenner joutuisi lahjoittamaan joukon ilmaisia ​​huulipaketteja lieventääkseen hänen viimeisintä kiistoaan.

Kuten ensimmäinen kertoi Revelist, asiakkaat useissa Topshop-paikoissa ympäri Yhdysvaltoja, jotka ovat tällä hetkellä Jennerin Kylie Cosmeticsin pop-up-myymälöissä, esittävät valituksia siitä, että kaupat ovat bruttoja ja epäherkkiä. Erityisesti YouTubers väittävät, että meikkien lisäksi – kuten paletit, huulikiilto ja piilolinssit – jotka avattavat ja tahraavat ihmiset, jotka haluavat testata niitä, näytöt hajoavat eri tuotteilla. YouTubers sanoo myös, että Topshopin työntekijät eivät yrittäneet valvoa tilannetta ja vapaasti sallivat asiakkaiden avata tuotteita kokeilla niitä, vaikka se on epähygieenistä, eikä ole, miten meikin osto toimii.

“Siellä oli tämä pöytä Kylie-meikkiin, ja se oli kaikki heitetty yhteen. Ihmiset eivät vain panneet sitä käsiinsä, vaan myös panivat sen valkoiseen pöytään, laittoivat sen lasille ja heittivät sen pois pakkaus oli repeytynyt ja näytti kuumalta “friggin” sotkuilta, “YouTuber Rich Lux selitti videossa. “Se oli sivuiltaan hieman enemmän hänen tuotteitaan, ja se oli pohjimmiltaan kuuma sotku, olin kuin, miksi tämä kaikki heitettiin yhteen? Melkein näyttää olevan Marshallin tai TJ Maxxin … melkein kuin swap- tavata.”

“Ainoa tapa, jolla voin todella kuvailla sitä on, että jos olet koskaan ollut Forever 21: ssä ja kävelet rekisteriin, niillä on ne viime hetken pienet asiat, joita voit heittää laukkuunne, kuten $ 1 tai $ 4 meikkiä ja kirjoituskoneita. He näyttivät todella poimittuna, “YouTuber Halsey on minun oikea nimeni kertoi kokemuksestaan ​​Atlanta Topshopissa. “Se on tunnelma, jonka saisin, se oli puutteellinen ja masentava tunne, se ei ollut mitenkään sellainen, mitä ajattelin, vaan se puhuu siitä, että heillä on nämä kauniit PR-paketit, jotka menevät markkinointiin, mutta he eivät voi käytä ylimääräistä rahaa laadunvalvontaan tai myyntiin sopivaan myymälään, auttamaan jotakuta tai huolehtimaan tuotteistaan. “

On huomattava, että tämä on luultavasti enemmän Topshop-ongelmaa kuin Jenner-ongelma, vaikka Halsey tekee hienon videonsa brändin voimasta: Jenner haluaisi todella nähdä hänen ylellisyytensä näyttävän näin? Vain aika kertoo, miten hän hoitaa tämän romahtamisen.


Related:

  • Fanit Ajattele Kylie Jenner ja Kourtney Kardashian voisivat yhdistää Kylie Cosmetics Collab
  • Kylie Jenner on piristynyt hänen Silver Series Brush Collectionin hinnasta
  • Kylie Jenner lanseeraa Silver Series huulipunat

8 julkkiksia, jotka peittivät heidän ex-innoittamansa tatuoinnit Breakups:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 + = 18