Kymmenen prosenttia väestöstä on pullo tämän Super Popular kynsilakka

August 28
No comments yet

Et voi puhua kulttuurin suosikkeista kauneuden alalla puhumatta Sally Hansenista. Niille, jotka eivät tiedä (vaikka kohta kohtaamme sen melkein jokainen on kuulunut tuotemerkistä), Sally Hansen on apteekki, kynsilakka, joka on luonut laadukkaita kiillotusaineita 70 vuoden ajan. Brändi on nimetty oikean henkilön mukaan, he arvostavat asiakaspalautettaan vakavasti ja vaikka niiden kiillotusaineet ja -kaulat ovat uskomattomia, niiden harjat ovat toinen menestystekijä. Kaikki tämä tuo mukanaan syyn, että on vain havaittu, että yksi niiden sävyistä on niin suosittua, noin 10 prosenttia väestöstä omistaa pullon.

Ladataan

Katsele Instagramissa

Varjo on Sally Hansenin Miracle Gel linjalta ja sitä kutsutaan Terra-Coppaksi. Se on lämmin, punastunut pronssin sävy ja on glitter viimeistely ilman liian in-your-face siitä. Miracle Gel -mallin takia ei tarvita pohjapäällystettä – käytät vain takkiin tai kaksi, seuraa Miracle Gel Top Coat -tapahtumaa halutessasi ja nauti jopa 14 siru-vapaasta päivästä.

Ladataan

Katsele Instagramissa

Pitkäaikaisen kulumisen ja upean värin lupauksen yhdistelmä on luultavasti niin, että monet ihmiset omistavat tämän sävyn. Mukaan Tyylissä, Terra-Coppa-pulloa myydään joka toinen minuutti, ja yli 32 miljoonaa on myyty varjosta luopumisen jälkeen vuonna 2014. Se on paljon kiillotusaineita. Katso Terra-Coppa ja kaikki muut sävyt Miracle Gel -linjasta Sally Hansenin verkkosivuilla.

Lisää kulttitietoja:

  1. Tuore lisäsi kaksi uutta tuotetta kultti-suosikkilistaan
  2. Cult-suosikki Tarte Shape Tape Contour Concealer tekee takaisin
  3. Cult-suosikki italialainen kauneuden merkki, jonka sinun tarvitsee tietää

“Woman Power” Nail Art on täydellinen manikyyri feministeille:

Seuraa Rosemaryta Instagramissa ja Twitterissä.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 52 = 55