L’Oréal Paris Infallible -huultenmaalilla on tärkeä sävynvalinta

August 28
No comments yet

Jos minä oli valita suosikki 2016 trendi, se olisi normaali sininen huulipuna. Kuten uudessa L’Oréal Paris Infallible Lip Paint -taidossa nähdään, jopa apteekkien brändit ovat hyppäämällä rohkealle huulisuojalle. Ennen vuotta tänä vuonna yritettiin löytää täydellinen sininen kaavassa, joka ei kuivunut huulesi, oli kamppailu. Nyt kun julkkikset, kuten Lupita Nyong’o ja Rihanna kuolevat vihertävän tai violetin väriltään, yhä useammat brändit luovat omia versioita sinisestä huulipunasta. Mutta L’Oréal Paris ei pysähtynyt sinisellä. Viimeisimmälle lanseeraukselle ne loivat 14 voimakkaasti rohkeaa sävyä. Ne ovat kiinni tavallisesta esteettisyydestään neutraaleilla kuten Nude Star (tumma ruusu, joka näyttää mahtavalta kaikilta ihon sävyiltä – enemmän alla olevasta) ja Taupeless (a, well, taupe), mutta sisälsi myös kaksi sävyä purppuraa, oranssia ja sinistä . Domineering Teal ja Navy Spy ovat totta heidän nimensä kanssa, kun ensimmäinen on varjo, josta en ole vielä nähnyt arvostusmerkkiä.


Lisää huultuotteita, joita me nyt rakastamme:

  1. Internetin kaipaama liian kauhea huulipuna
  2. Uusi Tom Ford Lips & Boys -kokoelma on täällä
  3. Tämä Liquid Lipstick on Apocalypse-Proof

Ei vain sävyalue pisteessä, huulenmaalit näyttävät, tuntevat ja tuovat myös uskomattomia. Vadelman tuoksuva kaava pyyhkäisee kuin paksu kiilto, joka on täynnä värejä, mutta huulilla se on epätasainen, vedenpitävä, ja tahmea unelma. Huolimatta kuplan tuulta eilen, Sultry Sangria (Burgundy) auttanut minun huulet tuntuu kuin ne eivät shriveling ylös kuivumista, koska se tuntui kermainen huulirasva. Kuitenkin, toisin kuin balsamia, saat läpinäkymätöntä väriä, jossa on patentti nahan kaltainen viimeistely yhdellä pyyhkäisyllä. Ja se kestää kauemmin. Sain alas aamu-kunniaa muffinssi ja suihkasin piparminttuaan teetä yllään; suurin osa huulimosta pysyi ehjänä. Päivän loppuun mennessä huulillani oli ihana sangria tahra.

Tässä on kaikki 14 värisävyä, mukaan lukien Domineering Teal, kolmella ihon sävyllä.

Hannah Choi /viehättää

(Seuraavassa järjestyksessä: Sultry Sangria, DIY Punainen, Orange Envy, Cool Coral, Fearless Fuschia, Wild Rose, Spicy Blush, Nude Star, Taupeless, Navy Spy, Domineering Teal, Bewitching Bordeaux, Violet Twist ja Lialac Lust.)

L’Oréal Paris Infallible -huultenmaalaus on saatavana nyt 10 dollaria kpl ulta.com-sivustolla. Ensi kuussa kaikki sävyt ovat saatavilla apteekkareissa valtakunnallisesti ja osoitteessa lorealparisusa.com.


Nyt oppia huulipunan hakata:


Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 65 = 75