Liian liian kauniita Just Peachy Mattes palette -kuvia ovat lopulta täällä

August 28
No comments yet

Huhtikuun alusta lähtien olemme kertoneet teille kaikesta Too Faced Sweet Peachin laajentumisesta mattesiksi, ja tulimme Sephoraan elokuussa. “Olen liian innoissani odottamaan, että kerron sinulle tulevasta yksinoikeudestani (kyllä, kokonaan uusi linja tapaturmista tuotteista varjoista, punastuista, huulista, säätiöistä ja enemmän infuusioista Peachin olemuksesta ja Italian Sweet Fig Creme!), Jotka luotiin yksinomaan Sephora “perustaja Jerrod Blandino kirjoitti Instagramissa tuolloin. “Moderni, mukava mattapintainen tekniikka ei koskaan koskaan ole saatavilla ennen tätä! Valoiset matot, Hydrating Velvets, Moniulotteiset Peach nahat … Se on TF Peaches & Cream vallankumous.Ei ole koskaan nähnyt mattoja kuten tämä.Se aikoo muuttaa ajattelutapaa matta meikki. ” No, kuukausi myöhemmin ja me vihdoin katsokaamme ensimmäistä kertaa linjaa uudessa vastavalmistuneessa Peachy Mattes Palette -muodossa, 12-sävyissä luomiväreissä. Ja se on todella, todella kaunis.

Blandino jakoi Instagramissa vain “sneakypeek” otsikolla: “Elämäsi ovat saaneet vielä enemmän persikkaita!”

Ladataan

Katsele Instagramissa

Liian särkyvät fanit ovat innostuneita tästä varjopalettista – samoin kuin me. Niin paljon kuin me rakastamme kimaltelevaa hetkeä, mattit ovat täydellisiä pohja-sävyjä ja ne kuluvat joka päivä. Olen erityisesti Peach Cobbler (palanut oranssi sävy), Peach Punch (palo sävy) ja Peach Sangria (viinin väri). Nämä ovat todella erilaisia ​​kuin silmävarjon lanseeraukset, jotka olen nähnyt viime aikoina, mutta myös trendistä.


Liian toistuvia herkkuja, joita voit ostaa juuri nyt:

  1. Katso Too Facedin uudet korostukset Swatched on neljä ihonväriä
  2. Tässä on kaikki liian kauniista kesäkokoelmasta
  3. Katso Too Facedin uusimmat sulatetut matta-sävyt Swatched on 3 Skin Tones

Too Faced Just Peachy Mattes -paletti on saatavana elokuussa, mutta pidämme sinut ajan tasalla tarkalla hinnoittelulla ja julkaisupäivämäärällä, kun se lähestyy.

9 parhainta tuotteita Sephorassa vuonna 2017:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 8