Liian pitkälle kesällä salamakaupassa: Kuinka ostaa

August 28
No comments yet

Hieman yli kaksi kuukautta ennen kuin uusi Peaches & Cream -mallisto putoaa, voit silti säästää hedelmäinen tuoksuva meikki ja täyttäkää meikkipussi Too Faced -tuotteilla. Tämä johtuu siitä, että salamakaupassa on liian kauas kesä, ja sen avulla voit säästää 25 prosenttia käytännöllisesti katsoen kaikesta kosmetiikkayritys verkkosivuilla. Ja kyllä, on kiinni. On aina kiinni. Ollaan todellinen, 25%: sta kuului ääni liian hyvältä ollakseen totta.

Kun annat kuponkikoodin, INAFLASH, kassalla 25 prosentin alennus lisätään tilaukseen. Sitä ei kuitenkaan sovelleta myyntitapahtumaan tai uuteen kokoelmaan. Tiedät, onko paletti tai nestemäinen huulipuna uusi, koska oikeassa yläkulmassa tulee olemaan pieni kultaympyrä, jossa sanotaan “UUSI”. (Valitettavasti tämä sisältää Glitter Bomb Paletin ja uuden otteen Unicorn Tearsin kanssa.)

Hyvä uutinen on paljon enemmän Too Faced herkkuja on myynnissä – joista osa on kokeiltu ja totta viehättää toimittaja. Saat myös maksuttoman kuljetuksen, jos käytät vähintään 50 dollaria. Etkö ole varma mitä tehdä? Me pyöristimme viisi tuotetta, joita sinun ei pitäisi nukkua.

Sweet Peach Eye Shadow Collection (49 dollaria, nyt 36,75 dollaria)

Ladataan

Katsele Instagramissa

Voimme kaikki tuntea tämän paletin jo nyt, mutta Summer in Flash Sale on täydellinen tilaisuus lopulta kokeilla sitä. Osta yksi sellaiselle ystäväksi, joka yrittää varastaa sinun tai varastossa, joten sinulla on aina varmuuskopio kädestä.

Better Than Sex Mascara (oli 23 dollaria, nyt 17,25 dollaria)

Ladataan

Katsele Instagramissa

Tässä on tilaisuutesi ostaa suosikki kultasepänkorjuu alle 20 dollaria.

Love Light in Blinded by the Light (Oli $ 30, nyt $ 22.50)

Ladataan

Katsele Instagramissa

Emme ole vielä tämän hopeisen korostustyön edellä. Käytä sitä yksin tai pyyhkäise se kermanväristäjäksi vakavasti voimakas hehku.

Sulanut matta (oli $ 21, nyt $ 15.75)

Ladataan

Katsele Instagramissa

Nyt kun sulatettu Latex-kaava on juuri käynnistynyt, viimeisimmät sulatetut Matte-sävyt, kuten Suck It ja Holy Chic, eivät ole enää uusia. Kauppa pois!

Hangover Primer ($ 32, nyt 24 dollaria)

Ladataan

Katsele Instagramissa

Auttaa sinua iholle näyttämään tarkoituksellisesti kasteiltaan tänä kesänä ja antamaan sille ylimääräisen nesteytysnopeuden.

Liian kauniin kesällä salamakaupassa kulkee nyt keskiviikkoon 28.6. Klo 9:59 AST: ssa osoitteessa toofaced.com.


Enemmän Too Faced:

  1. Tutustu KAIKKIin Too Facedin uusiin Peach-kokoelmiin ennen sen käynnistämistä
  2. Liian lähelle kumppaneita Wilhelminan kanssa löytää seuraava iso kasvot
  3. Jerrod Blandino viittaa Britney Spears ja liian edessä kollaaseen tämän salaperäisen Instagram

Tutki sateenkaaren kissa-silmän näkyä alle minuutissa:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

23 − 13 =