Lorac California Dreaming paletit muistuttavat sinua vanhasta sideaineistasi

Ensimmäinen asia, jonka ajattelin, kun näin uuden Lorac California Dreaming -paletin, oli lukio-sidos. Vuosia ja vuosia sitten – okei, kuten viisi vuotta sitten – vietin tunteja leikkaamalla kuvia suosikeistani vanhoista aikakauslehdistä, joita keräsin. (Valintoihin sisältyi, mutta ei rajoitu Jonas veljesten kasvoihin, jäätelöpuikoille, jotka olin ehdottomasti vannonut historian luokkaa ja inspirointisanoja, kuten “unta” ja “tanssia”). Kun liimasin löydökseni paperille, Haluan vain liukua sen sideaineen kirkkaaseen muovipäähän. Ja juuri tämä on huomisen laukaisevan uuden paletin kansi. Kissat, jalokivet, punaiset huulet ja perhoset palstat antavat minulle kaiken nostalgisen tunteen.

 Lorac California Dreaming Palettes Will Remind You of Your Old Binder

Tallenna nämä ideat myöhemmin ja seuraa Allure on Pinterest!

Silmänvärinen paletti on kuin suosittujen (ja ikuisesti loppuunmyytyjen) Mega Pro palettien matala-avainversio. Saattaa olla 24 sävyä, mutta siinä on puolet tuosta summasta, ja kaikki ne ovat käyttökelpoisia, jokapäiväisiä sävyjä. Siinä on sekoitus viimeistelyjä, joissa on matta- ja hohtava valintoja, ja jotkin sävyt ovat erittäin kuuma juuri nyt. Voit luoda punaisen varjon ulkoasun Hot Toddyn kanssa (pehmeä viininpunainen). Tai voit kanavoida sisempää Emma Stonea bonfire (vauva vaaleanpunainen). (Näyttelijä on ollut kyse vaaleanpunaisesta silmämeikusta viime aikoina.) Tietenkin tällä paletilla on myös persikanvärisävyä. Cali-teeman sovittamiseksi, sitä kutsutaan merikilpiksi. Emme ole vielä kokeillut näitä varjoja, mutta odotamme niiden olevan yhtä pehmeitä ja sulavia kuin yhtiön muut paletit.

Ladataan

Katsele Instagramissa

Lorac California Dreaming -mallistoon kuuluu myös helppokäyttöinen poskipaletti. viehättää toimittajat ovat varmasti pakkomielteisiä posket paletteja, joten olemme innoissamme kokeilla tätä ulos. Se sisältää neljä rajoitetun painoksen sävyjä veistämällä, korostamalla ja lisäämällä joitakin huulten poskeihin. Auringonvalo (hohtava samppanja) näyttää erityisen upealta korostustyöltä. On myös aallonpituus lisätä hieman säteilyn vihjeen vaaleanpunainen. Ray (mattakaramelli) ja Golden Hour (kimmeltävä pronssi) ovat kuitenkin enemmän spektrin muotoilupuolella.

Ladataan

Katsele Instagramissa

Sekä rajoitettu painos Lorac California Dreaming -paletti on saatavana huomenna, 19. tammikuuta, 30 dollaria kohti loraccosmetics.com.


Lisää paletteja, joista ihastat:

  1. Urban Decay laajentaa sen Naked Fledhed Palette Shades
  2. 4 tapaa käyttää Kylie Royal Peach palettea kauneusbloggereiden mukaan
  3. Kaikkien ihonvärien naiset tarvitse kokeilla Kat Von D’s Alchemist Palettea

Lue 100 vuotta punastumishistoriaa:

Äänestä suosikki meikkiä, ihoa, hiuksia ja kehon tuotteita 20.2.2017 mennessä, ja sinut annetaan mahdollisuuksille voittaa yksi neljästä mahtavasta kauneuspalkinnosta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

34 − = 33