M.A.C: n uudet holografiset nestemäiset huulipunat ovat Backstagen NYFW: ssä

August 28
No comments yet

Huomenta tulevasta M.A.C. käynnistää backstage NYFW: ssä kuin I Spy: n kauneuseditorio. Viime kaudella sain pirun pizza leikkureiden silmälasien ja Bold ja Bad Lash ripsiväriin ennen kuin he osuivat hyllyille. Nyt kun kevät / kesä 2018 -näyttelyt ovat täydessä vauhdissa, huomaan Tom Pecheux -tuotteita, kuten Tom Pecheux -tuotteita, jotka käyttävät aivan uutta huulitietä. Se on niin upea, että se saa minut tunteeksi. Haluat sen elämässäsi ASAP.

Backstage Brandon Maxwellissa Pecheux käytti uutta holografista Retro Matte Liquid Lip -väriä sävyinä nimeltä Let’s Rock ja Metro Chrome. Kosmetiikkayrityksen vanhempi meikkitaiteilija Regan Rabanal antoi Instagram-seuraajalleen uudet värisävyt, joissa oli 28 uutta huulipunaa, ja näyttää siltä, ​​että on olemassa tarkka duo-krome-teema. Olen niin täältä kaikille niille ja niiden uusille kromiputkille.

Ladataan

Katsele Instagramissa

Rabanalin postin jälkeen olin innoissani näkemään holografiset nestemäiset huulipunat toiminnassa. Päätin näkemästä heitä käyttämään taustalla tuntia myöhemmin – ei huulilla, vaan kannet ja posket. Pecheux sanoo, kun hän näki kuinka upeita uusia sävyjä hän oli, hän ajatteli: “Kuinka voin käyttää tuotetta tekemättä kiiltävää huuliä?” Näyttää siltä, ​​että se toimii myös ihmeellisesti silmävarana ja kuin punastua.

Silmille Pecheux harjataan Let’s Rock -mallin silmäluomilla kiiltävää, moniulotteista vaikutusta. Nestemäisen huulipunan prisma-hehku täydentää mallien ihon luonnollista hehkua odottamattomalla tavalla. Luulisi, että jos lähdet kesän jälkeiseen hehkutilaan, otat vastaan ​​pronssin, kultaisen tai jopa kuparivaraston. Sen sijaan Let’s Rock on enemmän persikka ja vihreä muutos. Kukaan ei todellakaan puhu siitä, mistä syksyinen hehku näyttää, mutta luulen, että tämä voisi olla se. Pecheux avasi monivärisen shimmerin tehostamisen joillekin ruskealle silmänsuojusta ensin siivekkeelle.

Holografinen nestemäinen huulipuna toimi myös punastumisena. Pecheux pyyhkäisi uuden sävyn nimeltä Metro Chrome (metallinen pronssi) malleja poskipyörien omenalle, jonka pohjustus harja “auttaisi sitä sulattamaan ihoon”, hän selittää.

M.A.C. ei ole virallisesti ilmoittanut, kun uusi holografinen Retro Matte Liquid Lipcolours on saatavilla, mutta pysy kuulolla. Olen varma, että pidät silmukassa, joten voit myös kokeilla odottamattomia tapoja käyttää niitä.


Lue lisää tarinoita NYFW: stä:

  • Unicorn Makeup Just Hit kiitotielle NYFW: lle
  • Pyöristetty Eyeliner on jo kauden suurin makeupuunta
  • Pat McGrath Just Reinvented Winged Liner – ja se on ROUND

Katso Halima Aden opettaa nuoria naisia ​​mallintamiseen:

Seuraa Devon Abelman Twitterissä ja Instagramissa.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

42 − = 32