Maito Makeup Kush ripsiväri päällystää ripset CBD-öljyllä

August 28
No comments yet

Tässä on jotain saada sinut Todella innoissaan 4/20. Maanantaina Milk Makeup ilmoitti, että sen uusin tarjous julkaistaan ​​kannabiksen muistokäynnillä, ja luonnollisesti se on ripsiväri, joka on valmistettu CBD-öljystä (mitä muuta?) Kush. Savustetun mainoksen mukaan kaikki, mitä tarvitset, on “yksi osuma suurelle määrälle.”

Se on iso lupaus tehdä, mutta maito vaatii, että kannabiksen kulma ei ole vain kikka. Sivustonsa mukaan CBD-öljy tarjoaa hyvän vegaanisen vaihtoehdon mehiläisvahulle, joka on yhteinen ainesosa monissa mascaraeissa ja öljy antaa myös ripsiväriä “kermainen koostumus” “sujuvammaksi levittämiseksi”, “hinaajien poistoon” ja ” lisää hoitoa edistävää hyötyä. ” Sen lisäksi, että verkkosivuilla on ylpeitä, CBD-infusoidulla kaavalla on “ainutlaatuiset ontot sydämenmuotoiset kuidut”, jotka “lukittuvat ripsille joka suuntaan lisäämällä leveyttä ja pituutta pitkäkestoiselle tilavuudelle ja kiemuraksi.” Myös “puff puff harja” on puu-muotoinen, mutta todella, mitä ripsiväriä harja ei ole?

Vaikka Kush ei ole myynnissä ennen perjantaina, arvostelut ovat jo valmiina (pun intended), ja ne ovat melko lupaavia. “Käyttämällä sitä kolmeen peräkkäiseen päivään, ripsiäni tuntuivat pehmeältä ja vähemmän sekaisin ja ilman ripsiväriä”, kirjoitti Refinery29: n Samantha Sasso ja lisäsi, että vaikutus oli kuin käsittelyn ja tuotteen yhdistelmä. Samaan aikaan klo Nylon, web-editori Taylor Bryant “henkilökohtaisesti vakuuttaa” tuloksista, sanoen: “Ripset pidentyvät, silmät avautuvat, etkä uhraile hiuksia tai koka hilseilemistä, jos haluat mennä hämmästyttävämmäksi. “

Maito Makeup

Tämä ei ole Milk Makeupin ensimmäinen tuote, joka nähtävästi kohdistuu rikkakasvien ystäville kauneuden harrastajille. Vuonna 2016 yhtiö julkaisi Roll + Blot Papers, joka ilmeisesti täsmentää niiden käyttöä otsikossa. Milk Makeupin mukaan paperit valmistetaan 100 prosenttia hamppukuiduista. Koska marihuana-ssance jatkaa kauneudenhoitoa, emme voi odottaa, mitä se tulee seuraavaksi.


Lisää kauneutta:

  • 19 Weed-Infused Beauty Products auttaa sinua juhlimaan 4/20
  • Dope Denverin Cannabis Spa -tapahtumassa
  • Vertly Lip Butters ovat Chicest New Cannabis-Infused Beauty -tuotteita

Silti luonnollinen, mutta ei oikeastaan ​​rikkaruohomainen kauneus:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

58 − = 48