Makeup Ideas: Grace Jones ja hänen sota-Paint Blush

August 28
No comments yet

Ensimmäinen altistuminen jäljittelemättömälle Grace Jonesille oli hänen 1986 single “I’m Not Perfect (mutta minä olen täydellinen sinulle”). Minua kiehtoi hänen maskuliininen kauneus, kaikki poskipäät ja kulmat, ja melkein kaljuinen pää. Videossa on Andy Warhol ja Keith Haring, joka maalasi arkkia, jonka Jones päätyy päällään hameena, ja osoittaa hänelle useita kauneushoitoja: vahausta, kasvohoitoa, maitokylpyä, mikä näyttää endermologian aikaisemmalta versiolta. Näyttää siltä, ​​että hänen ei tarvitse tehdä näitä asioita tuntemaan itsensä kauniiksi.

Mutta älä kierrä sitä: uskon vakaasti, että Grace Jones ei koskaan tavannut kauneutta, jota hän ei pitänyt. Ja kohtauksissa, joissa hän laulaa, hän ylpeilee urheilussa, mitä pidän eräänä hänen tunnusmerkkinsä: punastua, joka näyttää siltä, ​​että sitä käytettiin lastalla. Ei täydellinen, ja se on piste.

Kun näen Jonesin kuvia viikonloppuna Lontoon Lovebox-festivaaleilla, olin iloinen huomauttavan, että hän ei näytä olevan vanhentunut hieman, ja hänen allekirjoituksensa punastuminen on pysynyt samana. Minulla ei ole tarpeeksi karismaa pukeutumiseen kuin Grace Jones; Henkilökohtaisesti tilaan viehättääEnsimmäinen käsky punastua, “Pidä se uskottava.” Mutta olen aina arvokas vähän tietoa, jonka oppinut tästä videosta: Kauneus tulee monenlaisiin väreihin – ja täydellinen on tylsää. Katso isä? MTV oli todella koulutus.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 75 = 77