Makeup-taiteilija tekee itsensä Mona Lisaan vain muotoilemalla

August 28
No comments yet

Voimme kaikki olla yhtä mieltä siitä, että virheetön kasvot ovat taideteoksia. Mutta meikkitaiteilija Yuka Mika, kauneus voi olla myös taidehistoriaa.

Mika, joka lähtee @ heyuhong7: ssä Instagramissa, käänsi itsensä kuvan täydelliseksi jäljennökseksi Mona Lisa -tapahtumasta käyttäen vain säätiötä, varjoa ja jotain Da Vinci-tason inspiraatiota. Valmiissa videossa Mika jakaa prosessin itsensä kääntämiseksi yhdeksi maailman tunnetuimmista taideteoksista.

Ladataan

Katsele Instagramissa

Ensinnäkin Mika tasoittaa kasvonsa säätiöön ja värittää hänen kansiansa Mona Lisin siniharmaalla luomiväreellä. Seuraavaksi hän käyttää [Mario Dedivanovicin] tasoa (https://www.allure.com/topic/mario-dedivanovic) muotoilussa määrittelemään poskipäät ja nenänsä alapuolelle. Silloin kun asiat ovat historiallisia: Hän käyttää syvän ruskea peitevoide maalaamaan varjoihin Mona Lisan silmän ympärillä ja vie sitten kynän alasvetovalikkoonsa ja -rintaansa täydellisesti kopioimaan maalauksen. Da Vinci teki ei käytä rengasvaloa – maalaus on tumma ja varjoinen, ja Mika luo uudelleen syvän värivalikoiman täydellisesti. Hän täyttää ulkoasun ruskealla ruskealla peruukki ja kuuluisalla sivusilmällä.

Instagram näyttää ilmeiseltä, samoin kuin vuoden 2018 versio, joka todella roikkuu Louvressa. Kommentoijat ovat kirjoittaneet ystävällisin sanoin, kuten “Lisää upeita kuin itse Mona Lisa” ja “Wow Älä lopeta tätä pitämään menossa Haluaisin nähdä kaikki muut muutokset u pystyvät.” Toiset ovat esittäneet pyyntöjä: “Amazing! Voitteko kokeilla” Tyttö helmi korvilla? “”

Ladataan

Katsele Instagramissa

Mika voi vain hitaasti työskennellä hänen läpi renessanssin ajan. Hän kääntyi myös Da Vinciin puoleen Lady Ermine, täydellinen IRL-kissan kanssa.

Emme ole koskaan tarkastelleet Mona Lisan glamata niin tarkkaan ennen, mutta Mika ymmärtää selvästi, että Mona Lisa -musiikin versio on Instagram-kauneus, ja uudet renessanssin taidemaalarit ovat meikkitaiteilijoita. Nähdäänkö Urban Decay x Renaissance -maalaajien yhteistyötä tulevaisuudessa?


Lisää taiteellista kauneutta:

  • Nose Art on viimeisin odottamaton makeup-trendi Instagramissa
  • Lip Art voit itse asiassa tehdä
  • Tämä meikki taiteilija kääntyi hänen vitiligoonsa Perfect Halloween Doll Makeup

Siellä on myös naula-art:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 74 = 75