MakeupShayla x ColourPop-kokoelma käynnistää 27. huhtikuuta: Exclusive Details

August 28
No comments yet

Koska ColourPop osui kohtauskuvaksi muutama vuosi sitten, Instagram-suosikki-brändi on tullut tunnetuksi suurien nimetyt kauneuden vaikuttajat (Eva Gutowski ja Ellarie ovat vain kaksi merkittävää) nappulaa yhteistyössä joidenkin hienoimmista ja osallistavimmista meikki kokoelmista pelissä . Olemme innoissamme ilmoittaa, että uusin ei ole poikkeus. Tämän perjantain 27. huhtikuuta käynnistäminen on kauan odotettu Shayla x ColourPop -mallisto, joka on luotu Shayla Mitchell of MakeupShayla YouTubessa, joka tunnetaan nollavihkoisista kauneusarvioistaan, tappajien meikkiopetusohjelmista ja on alan edelläkävijä ihmisille.

Tarpeetonta sanoa, että on täysin järkevää, miksi kaksi voimakasta yhdistettiin. Kun kokoelma pudotetaan muutamassa päivässä, viehättää kohtasi Mitchellin keskustelemaan linjasta, hänen inspiraationsa takaa ja tietenkin – kaikki hämmästyttävät kohokohdat. Hanki syvä sukellus alla.

Allure: Onnittelut upeasta kokoelmasta – kaikki näyttää niin kauniilta. Voitko kertoa minulle, mitä luovaa prosessia kohosi?

Shayla Mitchell: Haluan sanoa, että suosikki osa luovaa prosessia oli se, että ColourPop ei koskaan kertonut minulle mitään. Ajattelin ideoita ja he sanoivat: “Niin tehdään se, tekevät sen.” He olivat 100 prosenttia tukevia ja rohkaisevia kaikkia ideoita. Vaaleanpunainen, roiske – kaikki. Sanon tämän olevan yksi tämän kokoelman parhaista osista. He antoivat minun ilmaista itseäni ja kannustin sitä.

Allure: Se kuulostaa mahtavaa. Joten ihmettelen, miksi päätit mennä todella värikkäillä paletteilla sen sijaan, että käytit vain neutraaleja sävyjä?

SM: Perception paletteilla on todellisia jokapäiväisiä värejä ja värikkäitä, koska on kuusitoista sävyä, joten siinä on vähän kaikkea. Halusin paletin olla kaikki sävyt, joita todella rakastan käyttää. Mielestäni, että ruskea monokromaattinen ilme on trendikäs ja suosittu, ja niin monta vaihtoehtoa on niin paljon, että se ei olisi asettanut palettiani pois kaikkien muiden, tiedätkö? Joten pysyin totta, mitä rakastan. Siksi sinulla on nousi kulta, kupit, ja sitten sinulla on kirkkaat värit. Mielestäni se on täydellinen paletti [ja] halusin sen olevan paletti, jonka kanssa voisit matkustaa ja tuoda sen vain, eikä sinun tarvitse ottaa mitään muuta.

Allure: Olet varmasti onnistunut. Minkälaisia ​​suosikkivärikoosteita voi käyttää paletista?

SM: Rehellisesti – ja kerroin vain jollekin – se on kuin jos joku kysyy sinulta, kuka on lempikuosiasi? Rakastan niitä kaikkia. Rakastan kaikkia palettien värejä. Ruusukulta oli todella tärkeä minulle, koska se on yksi lempiväreistani, joka kuluu päivän aikana. Mutta en edes usko, että voisin valita suosikki väri-yhdistelmän. Varmistin, että jokainen väri, jota rakastan, on havaintopaletti.

Ladataan

Katsele Instagramissa

Allure: Se on niin hienoa. Joten mikä tuote oli hauskinta voit luoda?

SM: No, kiilto oli mielenkiintoinen. Se oli hauskaa luoda, koska halusin sparkly, silkkaa topper. En ole koskaan koskaan luonut kiiltoa. “Neat Freak” on nimi [ja] se on todella kaunis sävy, joka kulkee huulipunan päällä tai voit käyttää sitä itse. Minulla oli hauskaa tehdä kaikki, vaikka.

Allure: Onko sinulla suosikki huulipunan väri kaikista niistä vai rakastatko heitä kaikkia?

SM: Tarkoitan, se on sama asia. Yksi hienoista asioista ColourPopilla työskentelystä oli se, että he eivät pakota mitään sävyjä. Se on kaikkea mitä halusin ja värit, joita rakastin. He antoivat minun valita sävyt, jotka olivat totta minulle ja brändini, joten kaikki suosikkini ovat tässä kokoelmassa. Mielestäni ei ole yhtä väriä, jota olen käyttänyt enemmän kuin toinen. Ja jos katsot niiden nimiä, se kuulostaa minusta.

Allure: He todella tekevät. Onko sinulla mitään hakkereita tai vinkkejä löysä korostustyökalun käyttämiseen?

SM: Voi minun henkeni. No, itse asiassa haluan kerätä niitä. Yksi väri kutsutaan Pose ja toinen väri on Boomin ‘ja haluan laittaa ne päällekkäin. Se mitä teen, jos käytän jotain muuta korostustyökalua, käytä aina kahta. Tämä on yksi syy, miksi halusin olla kevyempi ja tummempi sävy. Mutta voit myös käyttää sitä silmäsi parantamaan kaikenlaista hohtavaa ja sitten voit myös käyttää sitä kehossasi. Kehotan ihmisiä käyttämään sitä kaikkialla, paitsi kohottamaan kasvosi, myös kehosi. Se näyttää todella hyvältä kuvissa.

Ladataan

Katsele Instagramissa

Allure: Rakastan sitä. Joten mitä käsityskulttuuri merkitsee sinulle? Mistä tämä idea tuli?

SM: Rakastan ajatusta roiskumista, koska kun ihmiset katsovat maalia, jopa pelkkää maalipurkusta, jokainen näkee jotain erilaista ja me kaikki voimme liittyä siihen. Joten päätin nimetä luomiväripalettien käsityksen, koska kun katsot maalaa, jokainen näkee sen hieman erilaiseksi ja voimme kaikki liittyä siihen. Haluan myös, että ihmiset tietävät, että tämä paletti on kaikille. Kun luin sen, en vain luonut sitä ihon sävyksi, loin sen kaikki ihonvärit. Se oli todella tärkeää, että tämä kokoelma olisi kattava.

Merkitse kalentereesi ja aseta muistutuksesi, koska Shayla x ColourPop -mallisto käynnistyy colourpop.com-sivustolla tänä perjantaina 27. huhtikuuta. ei haluat jättää tämän pois.


Lue lisää meikistä:

  • Tässä on tarkalleen miten vetää pois keltainen luomivärien trendi keväällä
  • 13 Odottamattomat tapit kuluttaa silmänräpäyssuojat, jotka ottavat Instagramia vastaan
  • Kylie Cosmetics March Makeup Vault on kaikki suosikki tuotteesi siinä

Tehty lukeminen? Opi hallitsemaan keinovalotekniikkaa:

Seuraa Kaleigh Instagramissa ja Twitterissä tai tilaa Allure-uutiskirje päivittäisistä kauneuden tarinoista, jotka toimitetaan suoraan postilaatikkoosi.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 3