Man-Friendly Nail Salon avaa – ja naiset tulevat linjaan

Miehet maailmasta: Ettekö toivoisi, että sinulla olisi paikka, jolla saat kätesi / pediasi rauhaan? Ilman kiireistä leikkiä, ahtaita pedikyyriasemia tai kaikkien naisten tuomitsevia silmiä, jotka tarkkailevat kovia ansaitsevia kalluksia? Voi odottaa, kun viimein tarkistin, kaikki (ei vain dudit) tarvitsivat tällaisen tilan – siksi olemme niin innoissamme tarkistamaan uuden Hammer & Nails Salonin avaus Los Angelesissa kahden viikon kuluttua.

Toki se on ensimmäinen kynsilakka, joka on luotu nimenomaan kaverille. Ja ehkä he ovat löytäneet lävistyspussin, jotta he ovat tyytyväisiä. Mutta me rakastamme tätä, koska se on mahtava riippumatta sukupuolestasi.

Suuri, teollinen huone on korkeat katot, valtavat nahkasuolat, henkilökohtainen kaukosäädin, jonka avulla voit valita oman kanavan (eikä tyypillisiä 90-luvun toistoa) 32-tuumaisen taulutelevision päästäsi yläpuolella ja kuulokkeilla, jotta voit virittää ulos kaikki ja kuivaa kynnet rauhassa. Plus, he jopa aikovat palvella vapaata olutta. Missä tämä paikka oli yliopistossa?

Vasara Nail interior 2

Lyhyt mielipidekysely uroksista ja kollegoistani tarjosi sekavia tuloksia. Jotkut eivät voineet odottaa kokeilla sitä; toiset myönsivät, että he silti pelkäsivät huumeiden ostoa apteekissa. Mutta naispuoliset työtoverini toisaalta eivät voineet odottaa istunnon varaamista. Anteeksi siis anteeksi, Hammer & Nails. Olisit ehkä yrittänyt avata nail salonki kaverille, mutta se on vain ajan kysymys, ennen kuin tyttöystävät tulevat merkitsemään tapaamisia.

LIITTYVÄT LINKIT:

Allure Man punnitsee terveysparanterät

Allure Man: romaani elektronisessa ajassa

Allure Man ottaa (vanhurskain) Kylpyamme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

30 − 23 =