Mikä on Bronzer – Miten Bronzer toimii

Vuoden 90-luvun kulmakarvat, jotka eivät olleet vielä palanneet huulipunaa raskaaksi kuin Krispy Kreme-donitsi, 2000-luvulla oli kova aika kauneudelle yleensä. Mutta makeup bag -narjestelma, joka tuli kaikkein surullisimmaksi? Se olisi bronzer. Kun tuote ja sovellus, joka erehtyi Cheeton pölynpoiston puolella, bronzeri tarvitsi suuria vaurioiden valvontaa seuraavina vuosina. Ja vaikka sillä ei enää ole huonoa rapia, silmukoiden OG silti mystifioi naisia.

Tässä kaksi pro-meikkiartista hajottaa kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää bronzerista – koska haitallisten UV-säteiden lisäksi se on ainoa asia, joka antaa sinulle terveen, aurinko-suudelman hehkun tänä kesänä.

1. Bronzerin kaavat ovat menneet pitkälle

“Täällä oli vain yksi epäilemättömän terrakottainen sävy markkinoilla ja se oli täysin väärin niin monille ihmisille”, sanoo Lijha Stewart, kouluttaja ja taiteellinen johtaja Make Up For Ever. “Älä koskaan aseta vääriä värejä – siellä on jotain jokaista ihon sävyä varten, oletteko sinä kaunein oikeudenmukaisista tai syvimmistä syistä.”

2. Soveltaminen on * niin * paljon helpompaa kuin luulet

Ei tarvita videoopetusohjelmia täällä. Yksinkertaisesti lakaista tai kosketa tuotetta kasvojen osiin, aurinko luonnollisesti osuu sinuun: otsan, poskien, nenä ja leuka.

Muoti-viikon toimituksellinen ulkoasu @maxwebertotalbeauty for #makeupforeverbrasil & # SPFW. #repost @voguebrasil Ihon käytettävä tuote:
# Vaihe 1 Säteilevä viileä vaaleanpunainen ja persikka perusaineeksi
Ultra HD Nestemäinen säätiö
Pro Sculpting Face paletti
Ultra HD puristettu jauhe
Mist & Fix Silmät:
Pro Sculpting Palette 50, Aqua XL M-16 Valkoinen
Liiallinen Lash ripsiväri
Pro Sculpting Brow huulet
Aqua Rouge C305

Jakaja, joka on jaettu viralliselle (@makeupforeverofficial) eteenpäin

3. Undertones ovat todella tärkeitä

Stewartin mukaan ne, joilla on tasainen iho, etsivät kullanvärisiä alalejejä, jotka jäljittelevät sitä sunkissed-ilmeen. Keskisuurille ihonlähteille, mene lämpimämmäksi, ja ampele jotain vähän ruusuista. Syvälle ihonväreille, punaiset punaiset mustelmat tekevät posket ponnahtaa.

4. Tekstuuri on avain, kun kyseessä on ihosi tyyppi

“Kuivaa ihoa haluan sekoittaa nestemäistä bronzeria pohjaan dewier-viimeistelyyn, joka ei saa hiutaleita kuiville laastareille”, NYC-pohjainen meikkitaiteilija Meghan Gibson kertoo. Mitä spektrin öljyiseen päähän hän ehdottaa, on mattapulveria, joka ei herättäisi hehkuja tai hohtaa, mikä voisi kiinnittää enemmän huomiota kaikkiin T-vyöhykkeeseen.

5. Sinun harja saattaa aiheuttaa röyhelöitä

Jos olet koskaan mennyt 0: stä 100: een yhdellä iskulla, on mahdollista, että käytät vääriä työkaluja. “Tiheät, pienemmät harjat, joita käytetään muotoiluun, helpottavat sen liiallistamista”, Gibson sanoo. “Suuri, pehmeä ja kupumainen harja pehmeillä kuiduilla hajottaa värin varovasti ja tasaisesti.” Jos yrität räätälöidä meikkipussiasi, myös punastusharja on sopiva vaihtoehto.

kuva

Shutterstock

6. Jos olet muotoilu ja korostus, bronzer on vielä tärkeämpi

“Useat taiteilijat ovat riippuvaisia ​​kovasta muotoilusta, mutta he unohtavat terveellisen värin palauttamisen kasvoihin”, sanoo Stewart. “Sen jälkeen kun veistin kasvot viileillä sävyillä, tulen sisään ja lämmittävät uusia asioita.”

7. Itsepuhdistin ei tee mitään etuja

“Mistä tahansa syystä jotkut ihmiset opettivat levittämään vaalean sävyksi koko kasvot, jolloin ne näyttävät ruskeilta, ja he vain päätyvät katselemaan litteitä”, sanoo Gibson. Jos aiot käyttää sitä, mene ainakin tontour-reittiin.

seurata Marie Claire Facebookissa viimeisimpiä kuuluisia uutisia, kauneusvihjeitä, kiehtovaa lukea, livestream video ja paljon muuta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 3