Mistä ostaa Fenty Kauneus Mattemoiselle Pehmo Matte huulipuna, myynnissä tänään

August 28
No comments yet

Päivitys 26. joulukuuta 2017, 15:00: Joulun jälkeinen päivä voi joskus olla surullista, mutta Rihannalla on tänä vuonna jälleen yksi loma 26. joulukuuta. Se on oikein – tänään on Mattemoiselle-päivä ja kaikki Fenty Beauty Mattemeenin pehmoinen huulipunokokoelma on 14 saatavilla. voit pisteet. Käytä rahoja, joita mummi on luonut korttikortillasi tai Sephora-lahjakortteihin, jotka olet voinut tarttua sukusiisiisi, ja pääset IRL Sephoraan, Sephora-verkkosivustoon tai Fenty Beauty -verkkosivustoon, jolla voit tarkistaa kokoelman..

Jos tarvitset joitain upeita sävyjä, jotka ovat valmiina ja odottavat sinua, on Candy Venom (sähköinen vaaleanpunainen), Midnight Wasabi (jumalatar), One of the Boyz (villi lila) ja Ma’Damn ( kuninkaallinen punainen). Katso kaikki nämä ja enemmän Sephora tai Fenty Beauty 18 dollaria jokaista.


No, näyttää siltä, ​​että joulu tuli varhain makeup ystäville, koska tänään Rihanna julkaisi kaikki yksityiskohdat hänen Fenty Beauty Mattemoiselle Pehmo Matte Lipstick Collection. Viikkojen kuluttua viittaamisesta Instagramissa mahdollisesti julkaistuun uutiseen ja viralliseen ilmoitukseen viime viikolla laulaja ja kauneuskarhu julkaisi kaikki tiedot mattapuseroista, jotka ovat myynnissä 26. joulukuuta.

Tiedämme jo, että rivissä on 14 sävyä, kuten klassisia värejä, kuten punaisia ​​ja alastomia sekä rohkeampia sävyjä, kuten laivastonsinistä ja periwinkleä. Ja jatkamalla Rihannan pyrkimystä täysin osallistavaan meikkibrändiin, kaikki sävyt on tarkoitettu toimimaan kaikilla ihonväreillä. “Huulipuna on kyse hauskanpidosta ja ilmapiiristäsi hetkessä”, Rihanna kertoo tänään lähettämänsä lehdistötiedotteesta. “Tämä kokoelma on helpompaa kuin koskaan, koska kaikille on olemassa väri.”

Auttaa helpottamaan huulipunan muotoa samoin. Luoti on erittäin ohut – muistuttaa sävytettyä huulirasvaa kuin
erittäin pigmentoitu matta huulipuna – mikä tekee siitä helppoa noudattaa huulien kehää ja pysyä linjoissa.

Fenty mattemoiselle lipsticks
Brändin ystävällisyys

Mutta mikä tärkeintä, tiedämme nyt, mitä jokainen näistä 14 sävystä näyttää, mitä näet yllä. Siellä on Ma’Damn (sinipunaista punaista), Spanked (pölyinen ruusu), Candy Venom (sähköinen vaaleanpunainen), Saw-C (mandariini), Up 2 No Good Fiesta (terrakotta), Shawty (lämmin kastanja), PMS (espresso), Midnight Wasabi (syvä vihreä), Ya Dig ?! (periwinkle blue), Clapback (todellinen laivasto), One of Boyz (villi lila) ja Griselda (burgundi).

Fenty Kauneus Mattemoiselle Pehmo Matte Lipstick Collection on saatavilla klo 9.00, 26. joulukuuta sekä sephora.comissa että fentybeauty.com-sivustolla. Joten säästät vapaapäiviä tai Sephora-lahjakortteja, joita saat jouluksi tai Hanukalle ja varmista, että asetat hälytyksen, koska jos se on jotain sellaista, kun Rihanna aloitti säätiöt, nämä yleisesti mairittelevat huulipunat varmasti myyvät nopeasti.


Lisää julkkis kauneus käynnistyy:

Yllättävää syytä Gabrielle-unioni lanseerasi omat hiustenhoitopalvelut LineFans Ajattele Kylie Jenner ja Kourtney Kardashian voisivat yhdistää Kylie Cosmetics CollabMadonna houkuttelee Chrome-savi-maskin Instagramilla


Go backstage Rihannan Fentyssä Puma keväällä 2018 näytä:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 2 =