Mistä ostaa Rihanna’s Fenty Kauneus Dirty Thirty Killawatt Highlighter

August 28
No comments yet

Rihanna on tunnetusti valvonut kaikkien Fenty Beauty -tuotteidensa luomista, kun kerrotaan Aika että hänellä on “100 prosentin osallistuminen tähän prosessiin”. Mutta eilen on olemassa yksi poikkeus tähän sääntöön: Rihannan 30. syntymäpäivänä 20. helmikuuta Fenty Beauty -tiimi yllätti laulaja- ja meikkimogulin, jossa oli rajoitetun version Dirty Thirty versio Killawatt Freestyle Highlighterista Trophy Wife.

Aivan kuten alkuperäisen Trophy vaimon, Killawatt Freestyle Highlighterin Dirty Thirty -versio on kerma-jauhe hybridi kolmiulotteisessa metallisessa kultaisessa varjossa, joka maagisesti onnistuu sulautumaan kuin unelma ja viimeisenä koko päivän. Tärkein ero: sen sijaan, että tavallinen Fenty Beauty FB -logo upotettiin tähän super-fine shimmeriin, sekoitettava kaava on merkitty XXX: llä.

Ladataan

Katsele Instagramissa

Trophy vaimo ei mielestäni ole vain Rihannan suosikki korostuskynä Fenty Beauty – linjalla, mutta hänen suosikki korostuksensaaja koko ajan. Hän on tietänyt käyttävän sitä poskipunaansa tietenkin, mutta myös silmille, huulille ja solisluuille. Ostajat myös rakastavat sitä, jättäen viiden tähden arvosteluja, kuten “Trophy-vaimo on pommi kompakti, joka aina saa täydentää”, FentyBeauty.com ja “Minusta tuntuu kuin kreikkalainen jumalatar tai kuningatar tämän kanssa” on sephora.com.

rihanna-Fenty-beauty-Trophy-wife.jpg
FentyBeauty.com

Ja muuten Dirty Thirty ei ole vain rajoitettu painos – se on hyper-rajoitettu painos, joten voit sijoittaa melko turvallisen panoksen, jonka se myy FentyBeauty.com:lle, jossa sitä myydään yksinomaan, nopeasti. Toisin sanoen älä odota omaa 30. syntymäpäivääsi (tai aikataulun keksintöä, jos 30-vuotis syntymäpäiväsi on minusta muistomerkki). Mutta onneksi, on @FentyBeauty Instagram -tilistä lahjoituksia, joten tarkista usein, että sinulla on mahdollisuus voittaa ilmainen.

Jos kaikki muu epäonnistuu, voit ostaa alkuperäisen Killawatt Freestyle Highlighterin Trophy vaimossa FentyBeauty.com-sivustolla tai sephora.com-sivustolla.


Lisää Fenty Beauty, koska todella, on aina tarpeeksi Fenty Beauty?

  • Fenty Kauneus on niin uraauurtavaa, Aika Magazine palkitsi sen “Vuoden keksintö”
  • Tämä Amazing Hairstyle on Tribute to Fenty Kauneus Stunna Lip Paint
  • Rihanna loi kausi-Inspired Shade of Fenty Beauty huulipuna ja olen pakotettu

Fenty Beauty Galaxy-kokoelma on pois tästä maailmasta:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

21 − = 19