Nabela Noor kirjoittaa itsemurhan sanomaa virusten ihonopettajaksi

Nabela Noorin uusin virusinsisäinen Instagram-meikki-opetusohjelma alkaa aivan kuten useimmat tekevät: meikkiä ilmaiseksi. Sen jälkeen kun Farsalin Unicorn Essence -nahka on päässyt iholle, hän kirjoittaa sanat “sika”, “ruma” ja “rasva” hänen poskilleen ja otsaansa muotoillen. Sydämeni katkesi kun katselin kyyneleitä kevään silmiin.

Viral-videota on tarkasteltu lähes puolitoista kertaa hänen henkilökohtaisella sivullaan, @nablalla ja lähes neljä miljoonalla kertaa enemmän kiitoksia Too Facedin ja Huda Kattanin Instagram-kappaleiden ansiosta. Noor kertoo, että hänet kutsuttiin kaikkiin näihin kauheisiin sanoihin vuonna 2017. “Minua kuunneltiin, että minun pitäisi tappaa itseni, koska minä katson”, kauneusvloggeri kirjoitti. “Sain tuhansia tällaisia ​​viestejä ympäri vuoden, ja on ollut aikoja, jolloin annan näiden sanojen tuhoavan minut.” Noor on kuitenkin äskettäin laulanut siitä, kuinka hän on saanut vartaloa. Kun hän ymmärsi, että ihmiset olivat nopeasti kiinnittäneet huomiota painoonsa videoissa, hän lopetti negatiivisuuden virusvideolla, jonka otsikko on “KYLLÄ ON MIES”.

Seuraavaksi Noor läpäisee jokaisen sanan peitevoimalla ennen kuin pyyhkäisee sanat pois Beautyblenderiin. Sitten hän kirjoittaa positiivisen viestin kasvoilleen: “Rakastan minua.” Kummassakin poskessa hän piirtää “I” ja “Minä” peitevoineen ja sydänen otsaansa. Hänen leukaansa Noor loi vähän “XO” -malleja punaisella värin korjaajalla. Tässä opetusohjelman vaiheessa hymy paljastaa kasvonsa. “Kun luottamukseni vahvistui, tulin itse rakkauden linnoitukseksi, jota ei voitu rikkoa onnettomien ihmisten sanoilla”, Noor lisää hänen kuvauksessaan. “Olen oppinut nopeasti, että onnelliset ihmiset eivät sano loukkaavia asioita, ja että onni alkaa itsestä rakkaudella.” Saarnata.

Loput opetusohjelmasta osoittavat, että Noor sekoittaa säätiön, täyttää hänen kulmunsa ja pyyhkäisee metallisen silmänräpän, kuten näet hänen muita suosittuja tutoriaaleja. (Kaiken aikaa, “It’s Me” -kansi, joka julkaistaan ​​* The Greatest Showman * -pelistä.) Jopa kun hän menee läpi vakiomallin opetusohjelman liikkeitä, perustana oleva viesti soi yhä totta.

Kuten Noor selittää edelleen otsikossaan, meikin kanssa tai ilman sitä on edelleen uskomattoman kaunis. Menestymme uuteen vuoteen, hän pitää sen mielessä. “Lähden taakse kaikki sanat, jotka kerran satuttivat minua – kaikki epäilykset, jotka kerran olivat hallinnut minua”, hän kirjoittaa. “Kukaan ei voi kertoa meille, kuka olemme, olemme kunniaa, olemme kauniita, olemme ansiokkaita, tämä video on pieni voitto minun itsekkyydellisessä vallankumouksessani, enkä voi odottaa taistelun jatkamista vuonna 2018. Minä olen ei niitä asioita, joita he sanovat, olen, en koskaan vähennä heidän sanaansa, olen rohkea, olen vahva, minä olen se jonka olen tarkoitus olla, tämä minä olen �� “

Tämä itseään rakastava tunne ei ole vain resonoinut kanssani vaan miljoonien ihmisten kanssa, jotka ovat katsoneet opetusohjelmaa. Kommenttiosasto hänen virastaan ​​on täynnä ystävällisiä sanoja tukea ja kiitollisuutta. Monet antoivat Noorille tietävän, ettei hän ole yksin. Yksi henkilö erityisesti, joka lähtee @jennburkyoga -laitteella, kirjoitti: “Sinä olet kauniita sisäpuolelta ulos! Teidät hämmästyttävä esimerkki naisille joka puolella voittaa julmat sanat ja rakastaa itseäsi ennen kaikkea vihamielisestä äänestä.” sovittu.

Voit katsella Nabela Noorin inspiroivaa videota alla.

Ladataan

Katsele Instagramissa


Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

  • Tämä nainen sovelsi Glitterä hänen äitinsä luokse ja tulokset ovat ihania
  • Tämä Beauty Vlogger oli voimakas vastaus tuulettimeen, joka sanoi, että hän toivoi katsovan häntä
  • Tämä Beauty Vlogger pelkäsi vain jokaista kommentoijaa, joka Fat-hävetti häntä

Nyt katsella 100-vuotiaita jakavat neuvoja elämään parhaalla elämässänne:

Seuraa Devon Abelman Twitterissä ja Instagramissa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 10 = 15