Naiset eivät välitä mitä miehet ajattelevat heidän meikkejään

August 28
No comments yet

Näyttää siltä, ​​että tieteellinen menetelmä taipuisi täydelliseksi tuhlaksi yougov.com että 63 prosenttia miehistä uskoo, että naiset käyttävät meikkiä “tempaamaan” heitä ajattelemaan, että he ovat houkuttelevampia.

Pysähdyn kollektiiviseen silmänräpäykseen. Kaikki yhdessä nyt. Hyvä? Suuri, liikkuu.

Ensinnäkin (joo, sanoin “ensinnäkin”, niin SETTLE IN), meikki-shaming – ja tämä on juuri se – on tällainen kierretty vortex kaksinkertaisen standardin paska. Naiset käyttävät liian liikaa meikkiä, jota kutsutaan karkeaksi, yrittämällä liian kovaa tai “surullista” tai naisia, jotka eivät käytä meikkiä, harjoittelevat rohkeudestaan ​​olla ruma julkisuudessa, ei koeta tarpeeksi ja yleensä loukkaavat maailmaa niiden kummittelematon visage. Ja tietenkin kaikkein harvoin äänekkäiset miehet eivät edes vaivaudu tarjoamaan vaihtoehtoisia vaihtoehtoja siitä, miten naiset pitäisi käyttää heidän kasvonsa, jotta ei kannustaisi innostaa tällaista irea (koska se olisi lähes loogista – ei).

OK, mutta sitten on olemassa sukupuolten välinen odotus siitä, miten naisten pitäisi näkyä kosmetiikan avulla tai ei. Huomaa, että tässä tutkimuksessa (noin 1120 ihmistä) todettiin, että vain 37 prosenttia miehistä (ja 34 prosenttia naisista) uskoo miesten käyttävän pääasiassa parvea piilottaa kasvojen puutteet, kuten akne tai heikko leuka. Kuten joku, joka on nähnyt naamioitua miespuolista kasvotetta ja ärtyisä-partaparia, voi olla samaa mieltä siitä, että ero on STAGGERING – aivan eri kasvojen kanssa tai ilman kasvojen hiuksia. Samaan aikaan 63 prosenttia näistä jabronisista ponnahtaa minun ympärilleni? kunnossa.

Y’all ovat luultavasti samoja tyttöjä, jotka tuntevat oikeutensa naisten kehoihin ja uskovat jo, että naiset ovat vain ihania ja koristeellisia sinulle. Joten, rehellisesti, tämä käsitys petosta on vain sekava. Jos aiotte olla seksistinen bigote, ainakin olla johdonmukainen, tiedäthän?

Instagram

Tiedät mitä – unohda prosenttiluvut ja tilastot. Jokainen makeup-päällinen tai kauneus-kiinnostunut nainen on todennäköisesti jossain vaiheessa kokenut suorat tai epäsuorat tuomiot ihmisistä, joilla on syystäkin voimakas suullinen lausunto siitä, miten heidän kasvonsa, hiuksensa ja kehonsa pitäisi näkyä ja miten heidän pitäisi tuntea kaiken tämän.
Ja sinä ihmetätte, miksi olemme niin kauan valmiita valmistautumaan! Meidän on otettava huomioon ajankohta, joka vie henkisesti irti ärsyttävää juttua yhteiskunnallisesta ja patriarkaalisesta paineesta siitä, miten meidän kasvot näyttävät, jotta voimme päättää ulkoasusta, joka auttaa meitä tuntemaan itsemme parhaiten.

Onneksi meillä on tekniikan progressiivinen ikä, jossa meistä, jotka rakastavat meikkiä ja jotka saattavat olla turvattomia tai joilla on kysymyksiä siitä, voivat kutsua koolle juhlaa itseilmaisuun ja taiteellisuuteen – mikä, kun ajattelet sitä, on todella mitä meikki on: Se on työkalu itseilmaisua varten, koska kaikkien ulkonäön pitäisi olla itsemääräämätön (joka sopii myös sinulle, parrakas, heikosti leikatut brosit).

Naiset, jotka ovat vastuussa omasta ulkoasustaan ​​ja pitävät aikaa oppia meikki taitoja ovat varmoja koska me olemme vastuussa omasta ulkonäisyydestämme – ei siksi, että olemme sinisestään petkuttaneet sinut möhkäleistä ajattelemaan, että silmäluomme on koristeltu terävinä mustina viivoina tai meidän posket ovat irisevästi tukahdutettuja. Me tiedämme, meikki on ilmeinen – se on koko piste. Meillä maalaamme kasvot, pukeudumme itseämme ja hoidamme hiuksiamme menemään elämäämme, mutta meistä tuntuu, että tarvitsemme tai haluamme joka päivä, olipa kyse sitten erityisestä esteettisyydestä tai erillisestä pakkauksesta.
Räätälöimme ulkonäöltämme niin hämäräksi tai aggressiiviseksi kuin tunnemme. Ja tuo paska on tärkeä koska kun olet kiireinen kertoa meille hymyillen kadulla, ehkä sinun pitäisi ottaa hetki rekisteröidä raskaat linja- ja vamp-huulet ennen kuin avaat suusi, ja oletan vain, että en aio olla täällä tänään.
Tämä saattaa tulla lievästi uhkaavaksi ja se on okei. Harkitse sitä signaalin, joka alkaa huolestua muista paskaista kuin mitä naiset asettavat kasvoilleen, koska sillä ei ole mitään tekemistä kanssasi.

Ehkä, ehkä harkitse kasvojen hiuksia, bros, ennen kuin tulet minun jumalattomat kulmakarvat.

Ladataan

Katsele Instagramissa


Lisää asioita, jotka tekevät meistä menemään “Etkö voi?”:

  1. Fuckboy-repelling Beauty Routine
  2. Kauneus Blogger paloi takaisin Makeup Shaming Trolls
  3. Miksi tämä voimakas Instagram noin arvioida jonkun meikki on menossa Viral

Your email address will not be published. Required fields are marked *

34 − = 24