Nämä 12 dollaria Ardell Magnetic False Lashes säästävät minua niin paljon aikaa

August 28
No comments yet

Haluan ajatella itseni hyvin perehtymässä meikki tekniikoita; Olen oppinut kissa-silmän (kiitos, Kat Von D). Minulla on hieno kynsiväri (pistekorut aina), ja olen tehnyt savuisia silmiä minun nartuksi (enimmäkseen). Mutta kun on kyse väärien ripsien levittämisestä, olen a kaikki yhteensä mennyttä kalua. Ja sen perusteella, kuinka paljon YouTube-oppitunteja on kyse, en ole ainoa, jolla on humalassa meripeltien kätevyys. Jos olet kuin minä, luulet todennäköisesti, kun Ardell käynnisti tämän kuukauden aikana oman magneettisen riponsa. Ei liimaa, ei taistelua, oikea?

Ensin yritin koko liuska Magnetic Double Demi Wispies. Ne tulevat kahdella nauhatyypillä, mutta ne ovat oikeastaan ​​vain yksi sarja (jokainen silmä vaatii ylhäältä ja pohjasta koko magneetti-asiaa toimimaan). Tavoitteena on lähinnä tehdä ripustuspyyhkeitä – missä luonnolliset ripset ovat täyte ja magneettiset ripset ovat leipää, jos haluat.

Suuntaviivojen mukaisesti aloitin asettamalla yläosaan ripsien viereen (samalla tavoin kuin tavanomaiset ripustimet). Minulla oli välittömästi vaikeuksia päästä niin lähelle ripsien riviä kuin tiesin, että minun pitäisi (tämä on myös ongelma, jota minulla on tavanomaisilla nauhakuorilla). Kun vihdoin kohdistin yläsuunnan kuin huuhtelani minun ripsien linjaan kuin voisin, räpytin pohjaosan luonnollisten ripsienne alla ja rukoilin, että se koskettaisi ylhäältä päin … ei turhaan. Sen jälkeen, kun oli ollut melkein viisi minuuttia, pystyi luomaan kelvollinen ripaus.

Ainoa ongelma? Ripset olivat liian kauan silmäni ja halusin lyhentää niitä. Magneettisten nauhojen ripsien yksi tärkeä haittapuoli on, että et voi leikata niitä kooltaan, ettet häiritse strategisesti sijoitettuja magneetteja, jotka pitävät koko asian yhdessä. Se sanoi, jos sinulla ei ole koskaan ollut ongelmia kiilahihnan pituuden kanssa, olet todennäköisesti hieno näiden kanssa. Henkilökohtaisesti toivoin voivani leikata ne pienemmiksi, jotta ne olisivat realistisempia. Kuitenkin olin erittäin iloinen siitä, että minulla ei ollut liimaa koko sormeni ja silmäni mennessä hakemuksen loppuun mennessä.

Sophie Wirt

Toivoen uskottavamman näköisen tuloksen myötä Ardellin Magnetic Accent Lashes -kiihdyttimet vuodelta 002. Nämä näyttävät tyypillisiltä Ardellin puolisilta, mutta tietenkin he magnetisoivat. Näiden vauvojen sijoittaminen suoraan luusivun päälle oli helppo peasy, useimmiten siksi, että puoli lash tarkoittaa vähemmän … tavaraa käsitellä. Yläosaa paikallaan, sijoitin pohjan osan luonnollisten ripsieni alle ja se oli rehellisesti kuin taivas oli kohdistettu. Puhaltin peiliin ja tytöllä vilkkuu takaisin pitkät, herkulliset ripset!

Sophie Wirt

Myönnän sen: olin uskomaton. Nämä olivat olleet niin helppoja soveltaa ja ne teki töitä. Hyväksytty, taisteluni täyden kaistaleveyden kanssa saattaa olla antanut minulle jonkin verran käytäntöä, mutta jonka golly, nämä korostuspenkit kesti vähemmän aikaa kuin ripsiväriä ja näyttivät kymmenen kertaa dramaattisemmiksi. Kirjassani tämä on kirjaimellinen pelimuuttaja. Mielestäni se vie vielä vähän käytäntöä saada 100 prosenttia täydellisiä tuloksia näillä, mutta ne maalata uskomattoman toiveikas tulevaisuus niille meistä, jotka ovat lash-haaste.


Lue lisää tarinoita vääriä silmäripsia:

  • Ardell tuo magneettisia ripauksia apteekkiin
  • Nämä 11 dollaria magneettiset silmäripset menevät Viral Amazon
  • Tämä uusi Flashes Lash -työkalu on vakava pelinvaihtaja

Väärennösten epämääräinen, tunnelma …:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

70 − 63 =