Rohkea uusi Botox

Uusi uses for botox

Paul Bradburg

Koska se tapasi ensimmäisen kerran vuonna 1989, Botox on käynyt läpi useampia uudistuksia kuin Madonna. Silloin oli silmälääketieteellinen hoito silmäluomien varalta, mutta ei kauan ennen kuin lääkärit havaitsivat tasoittavaa sivuvaikutusta ja aloittivat sen käytön Kanadassa (muille kuin viralliselle FDA: lle). Vuonna 2002 “tox sai vihdoin FDA: n hyväksynnän ryppyjen hoitamiseksi ja potkaisi valtiojohtoista kasvojen jäädyttämistä. Nyt se on maan suosituin kosmetiikkaprosessi ja sen toiseksi tunnetuin lääkemääräysmerkki (Viagun jälkeen), mikä vietti viime vuonna arviolta 1,28 miljardia dollaria maailmanlaajuisesti Allerganin valmistajalle. Niin, tavara on yhä läsnä, koska se on antiagentti ja lääketieteellinen korjaus, se hoitaa kaikkea migreeniin nähden “BlackBerry peukalo”. Mutta rohkeilla uusilla sovelluksillaan Botox varmistaa, että vaikka talous heikkenee, kasvosi ei tarvitse.

SUURET SILMÄT

Useimmat meistä luottavat eyeshadow ja liner temppuja saadakseen tuon viaton, punasilmäinen look, mutta jotkut naiset ovat siirtymässä ihotautilääkäreille intensiivisempi korjaus. Monet asiakirjat pistät pienen määrän Botoxia keskelle alemman lashline’s orbicularis oculi lihaksen luoda “laajentaminen silmä ja enemmän manteli muoto”, sanoo Boston derm Dr. Ranella Hirsch, joka suorittaa menettelyn. “Se on erityisen suosittu aasialaisten naisten kanssa, mutta se on upea ja erittäin hienoinen kenellekään.” (300 – 500 dollaria)

SKI-SLOPE NOSE

Nenäsi muuttaminen merkitsi tuhansia dollareita plastiikkakirurgisiin laskuihin ja pari shineria. Vaikka Botox ei voi tehdä mitään sillalle, jotkut lääkärit käyttävät sitä antamaan potilaille täydellisen svengauksen – ilman toipumisaikaa. Dr. Nodar Janas, MesoBoutique, Great Neck, NY, injektoi sen pohjaan septum nostaa kärki nenä, menettely hän tekee yli tusinaa potilasta kuukaudessa. Saat “muovi-leikkaustulokset”, hän sanoo, varsinkin kun se on yhdistetty täyteaineeseen, kuten Juvéderm tai Restylane. Muut lääkärit, kuten NYC-dermatologi Dr. Patricia Wexler, käyttävät Botoxia ylösalaisin nostamalla alaspäin pistämällä sieraimiin. “Muutos on melko dramaattinen suoraa nenää”, hän sanoo. “Voit nostaa tai laskea kärkiä noin kolmella millimetrillä”. ($ 150 – $ 250)

TÄYDELLINEN HYMY

Muutaman tuumaa etelään tulee hevosen hampaat hymyilevä – ei suurien kumien tai pienten hampaiden tulos vaan pikemminkin kasvojen lihakset, jotka ovat liian voimakkaita. Jotkut lääkärit hoitavat sen pistämällä pienen määrän Botoxia viiteen paikkaan ylemmän huulen ympärille tai bändin yläpuolelle, joten ylähuuli ei nosta hitaasti. Mutta Wexler, joka suorittaa menettelyn, varoittaa, että laukaukset tälle alalle vaativat varovaisuutta. “Botox suun ympärillä voi tasoittaa huulia tai aiheuttaa epäsymmetriaa, antaen ihmisille vaikeuksia lausua P: n tai V: n”, hän sanoo. Ylen yliopiston lääketieteen apulaisklinikan professori Macrene Alexiades-Armenakas suosittelee, että potilaat pysyvät vähintään 10 vuoden kokemuksella dermatologi tai kasvojen plastiikkakirurgiin, toisin kuin gynekologi yrittää tehdä rahaa sivulle. “Jokainen lääkäri voi laillisesti hoitaa Botoxia, mutta onko se viisas, se on täysin erilainen asia”, hän varoittaa. ($ 200 – $ 400)

SILEÄ IHO

Botoksilla vielä kiistanalaisempi mutta mahdollisesti lupaava uusi käyttö on vähentää aknea vähentämällä huokosten ulkonäköä, hoitoa, jota on harjoitettu useita vuosia Aasiassa. Tohtori Kamran Jafri, New Yorkin kasvojen muovi kirurgi, injektoi paljon pienemmän määrän vähemmän syvälle kuin hän haluaisi rypistyä ja heikentää öljyjä tuottavia talirauhoja ilman lihasten vaikutusta. Laukausten jälkeen, enimmäkseen T-vyöhykkeellä, “näet huokosten koon pienenemisen 50-75 prosenttia”, hän sanoo. Alexiades viittaa rohkaisevaan tutkimukseen, jossa Botox vähensi öljyntuotantoa 17: stä 20: sta potilaasta, mutta hän harjailee ajatuksesta käyttää Botoxia nuoremmille potilaille kuin esimerkiksi 30, koska tutkimus päättyy vasta kolmeen vuosikymmeneen. “Onko sillä mitään haittavaikutuksia 40 vuotta myöhemmin, emme tiedä, meillä ei ole riittävää seurantaa, jotta voimme varmistaa, että emme tee näitä nuoria haittaa”, hän sanoo. ($ 500 – $ 600)

PERKY BREASTS

Rinnakkain rintakehä Body Botox on rintakehä. Riippumatta koosta, jotkut docs saavat kirurgisia rintojen houkuttelevia tuloksia Botoxin kanssa. Injektoidaan useisiin pisteisiin juuri rintalastan alapuolelta jokaisen rinnan alle, ja se torjuu ylemmän selän rhomboid-lihakset, jotka yleensä vetävät rinnat. Vaikka Wexler oli alunperin innostunut menettelyn suorittamisesta, hän ei ole tehnyt yhtä kuukausia, koska tulokset olivat “arvaamattomia – se voisi toimia kauniisti tai se ei pysty toimimaan lainkaan”, ja potilaat maksavat 1750 dollaria kummallakin tavalla. Jotkut lääkärit, kuten Alexiades, uskovat, että et saa käyttää Botoxia rinnassa, kun otetaan huomioon alueen alttius rintasyöväksi: “Tämä on alue, jolla on erittäin suuri vaara kuolettavan syöpää vastaan, joten sinun on sovellettava tiukempia sääntöjä -merkintää. ” Vaikka Botoxia ei ole yhdistetty rintasyöpään, “se on neurotoksiini, joten se on minun konservatiivinen suositusani”.

REFINED CLEAVAGE

Toinen tapa, jolla Botox saa rinnat bikini-valmis on taistelemalla pilkkominen rypistyä. Syvään V rintaan aiheuttavat rintojen paino (yleensä jättävät pystysuorat linjat) ja auringon vaurioituminen (ristipituudet). Hoitoon molempiin kertaan, Wexler käyttää laserhoitomenetelmiä yhdistettynä Botoxin kanssa rentoutumaan lihaksia, joka toimii lohkojen urat samalla tavalla kuin variksen jalat tai hauras linjat. Jos saat rintakehää, Alexiades varoittaa, että “rintojen kudos ulottuu nänniin aina olkapäähän, tosiasia, että monet lääkärit eivät ole välttämättä tietoisia”, joten pidä kiinni derm- tai plastiikkakirurgista rintojen kanssa kokea. (1500 dollaria ja enemmän)

KATTAA KILPAILUJA

Tämän vuoden Reloxin ja PurTox, kaksi lääkettä, jotka ovat peräisin samasta Botox-neurotoksiinista, odotetaan lämpimästi ennakoitua hyväksyntää.

Botox

Tehnyt: Allergan

Aika potkia: Kolme tai viisi päivää

Kestää: Kolme kuukautta

RELOXIN

Tehnyt: Medicis Pharmaceutical Corp..

Aika potkia: Yksi tai kaksi päivää

Kestää: Viisi kuukautta

PURTOX

Tehnyt: Mentor Corp..

Aika potkia: Kolme tai viisi päivää

Kestää: Kolme kuukautta

EI LISÄÄ NEULAA

Ajankohtainen Botox kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, mutta se voi olla todellisuutta vuoteen 2010 mennessä, kertoo tohtori Ranella Hirsch. Valmistanut Revance Therapeutics, geeli-versio on parhaillaan kliinisten tutkimusten toisessa vaiheessa. Mutta ennen kuin olet huolissasi siitä, että olet muuttanut itsesi oikeiksi Housewives-nimikkeiksi, tiedä, että hoitoa voi käyttää vain lääkäri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

84 − = 77