Suosituimmat Eyeliners Internetissä

August 28
No comments yet

Ongelmana on, että suhteesi eyelinerin kanssa on ollut sellainen kuin sinulla oli keskimmäisen koulun parhaan ystävän kanssa: valitsit sen (hän), koska se (hän) näytti hyvältä, se (hän) oli lähellä, ja äitisi oli yllättävää viileä siitä, että voit rentoutua sen kanssa (hänen). Mutta nyt, kun olette hyvin nuoruuden jälkeenkin, olet alkanut ymmärtää, että on olemassa muita vaihtoehtoja, jotka kannattaa tutustua. Jos olet valmis levittämään silmälasien siivet (täytä ehdottomasti), olet tullut oikeaan paikkaan. Täältä Top 10 etsimäsi silmälasit Polyvoressa.

Givenchy Beauty Naisten Magic Khol Eye Liner -värinen musta ($ 26). Tietenkin musta linjaliikenne tekisi huippupaikan. Tämä tunnetaan erittäin kestävästä voimastaan.

Urban Decay 24/7 Glide-On silmänympärysvoide ($ 20). Tämä on klassikko. Se on niin kermainen, niin vedenpitävä ja niin täydellinen. Oh yeah, ja se tulee laaja valikoima mahtavia värejä.

Gucci Iconic Black, pitkäikäinen silmänympärys ($ 32). Tämä kaksipuolinen vuoraus voi luoda ohuen kiinteän viivan tai hienon särkyvän dramaattisen ilmeen.

Clarins Crayon Khol Eye Pencil ($ 26). Toinen kaksipäinen poimi, tämän kynän mukana on pieni harja toisesta päästä, joka auttaa pilkkomaan linjasi täydelliseksi.

Givenchy Beauty Naisten Magic Kajal Eye Pencil ($ 27). Tämä on karkea vuori, joka on tehty voimakkaalle, kokeelliselle ulkonäölle. Kaava on myös tehty vahalla ja öljyllä helppoa käyttöä varten.

Shiseido Smoothing Eyeliner Pencil ($ 20). Kaksipuoleisella vuorauksella on sienen toisella päässään pilkkoutumaan ulkonäköön yöllä.

Yves Saint Laurent Kauneus Dessin Du Regard silmänympärys ($ 30). Tämän linjan fanit rakastavat, että jojobaöljy pitää kaavan aina kuivana tai karkeana. Bonus: Se tulee teroittajalla.

[__Jay Manuel Beauty Ultimate huultenrajauskynä ($ 20)

__] (http://www.polyvore.com/jay_manuel_beauty_ultimate_lip/thing?id=162091902) Tuote, jota voit käyttää silmäsi ja huulesi? Niin siistiä.

Nars Eyeliner Pencil ($ 23). Tämä ei olisi kymmenen suosituinta luetteloa ilman vähintään yhtä Nars-tuotetta. Yhtiö tunnetaan kulttimaisesta seurustelustaan, ja tätä silmälasinta kutsutaan säännöllisesti yhdeksi fanien suosituimmista.

Estée Lauder Kaksinkertainen Stay-in-Place Eye Pencil ($ 23). Yksi pisimmän kestävistä silmänräpäyksistä olemme löytäneet, tämä kynä on klassikko syystä. Se on niin hyvä.

Mitä sinun Eyeliner tarkoittaa?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 1