Tämä Anastasia Beverly Hillsin Moonchild Glow Kit Vaihtoehto on neljänneksen hinta

August 28
No comments yet

Aivoni voi olla tietosanakirja tietotekniikasta, mutta sinun ei tarvitse olla asiantuntija, joka huomasi, että Lottie London Shimmer Squadin tuleva Holographic Haul -versio näyttää yllättävän samanlaiselta kuin suosittu paletti. Minun on testattava brittiläisen kauneuden brändin uusi korostuspalkki ennen kuin se laskee myöhemmin tässä kuussa, ja ensimmäinen asia, jonka ajattelin, kun avasin sen, oli “Hei, Moonchild”. Yup, meillä on Anastasia Beverly Hills Moonchild Glow Kit -vaihtoehto käsissämme.

Dupe ei ole oikea sana tässä tilanteessa, koska ne ovat kaukana identiteetistä. Pidän Moonchildia Holographic Haulin vanhempana sisarena. Kuten kaksi nuorempia sisariani ja minä, näemme epämääräisesti samankaltaisia, mutta varmasti olemme erimielisyytemme. Meillä on kuitenkin kiistatta sama DNA. DNA, joka yhdistää nämä paletit yhteen, on värinvaihdossa, viileässä värisenä korostustyöntekijöinä. (Ja tietenkin molemmat ovat hämmästyttäviä, aivan kuten kaikki sisareni ja minä.)

Sävyn valinta

Neljä sävyä, jotka muodostavat Lottie Lontoon Shimmer Squad, sopivat jopa neljä kuuteen Moonchild Paletteen melkein T: hen. Ensinnäkin molemmilla paletteilla on minttu vihreä sävy. Lottie Lontoon paletissa se on nimeltään The Gossip ja Moonchildissa sitä kutsutaan Lucky Cloveriksi. Todellista hopeaa löytyy myös molemmista. Rebel on Holographic Haulin vasemmassa yläkulmassa, ja se vastaa ABH: n tähtiä. Kutakin palettia varten on terävä vaaleanpunainen sävy, katso Lottie Lontoon The BFF ja Moonchild’s Pink Heart. Ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, molemmat paletit toista hopeisen sinisen sävy. Ne ovat vähiten samankaltaisia ​​verrattuna muihin mainittuihin. Holografinen haul paletti Thrill Seeker on enemmän kuin hopea sinisellä muutoksella, ja Moonchild’s Blue Ice on sinistä hopeamuutosta.

Tietenkin on olemassa myös se tosiasia, että Moonchildilla on kaksi lisäväristä sävyä, joista Lottie Lontoon quad puuttuu: Purple Horseshoe (violetti taivaansinisellä siirtymällä) ja Blue Ice (helmeilevä sininen). Jos etsit vaihtoehdon Purple Horseshoelle, ehdotan kuitenkin, että kokeilet Milk Makeup’s Holographic-jauhetta Supernovaa. Se on yksi varjo kompakti, joten sinun ei tarvitse käsitellä valtaosa muita sävyjä.

Kaava ja hehkulamppu

Molempien jauheiden rakenne on periaatteessa sama: pehmeä ja melkein kermainen. Väestöpalkan osalta ABH tunnetaan voimakkaasti pigmentoituneista jauhemaisista korostusvalaisimista Glow Kitsisssa. Tästä huolimatta Lottie Lontoon on melko vaikea sovittaa yhteen.

Kun hahmottelin sävyjä molemmista paletteista kädestäni, huomasin, että sain ABH-korostusmateriaalin pigmentin täydellisen määrän yhdellä pyyhkäisyllä. Lottie London tarvitsi toisen. Tämä ei kuitenkaan ole valtava asia, koska kaikki eivät halua sokaisevan hehkun. Voit helposti rakentaa Lottie Lontoon yhtä voimakkaasti. Tiedä vain, että menkäät takaisin sekunneille.

Toinen näkökohta kaavoja on shimmerin koostumus. Moonchild on peilattu ilmeisellä kimalluksella, joka voisi olla ehkäisevä osa joillekin. Shimmer Squadilla ei ole sitä. Sen sijaan hohde on erittäin hienoksi jauhettu, joten voit helposti sekoittaa ne ihoon kiinnittämättä huomiota huokosiin tai kovilla reunoilla.

Pakkaus

Lottie Lontoon paletilla on itse asiassa pieni peili. Tämä tekee siitä hieman matkustamisen ystävällisempi ja helppokäyttöisempi kuin ABH Glow Kit. Jälkimmäinen ei koskaan näytä olevan peiliä riippumatta siitä, kuinka monta versiota siitä, että Anastasia Beverly Hills tulee ulos.

Kokonaisuutena, Lottie Lontoon Katso suurempi. Tein kuitenkin matematiikan ja havaitsin, että molemmilla paleteilla on pannuja, jotka pitävät noin 0,15 unssia tuotetta.

Hinta ja saatavuus

Tietenkin hinta on myyntipiste Lottie Lontoon Shimmer Squadille. Se on vain 10,99 dollaria osoitteessa ulta.com. Moonchild on puolestaan ​​40 dollaria osoitteessa ulta.com, sephora.com ja anastasiabeverlyhills.com. Joten voit ostaa enemmän paikkoja ja pilata joitakin VIB pistettä Sephora.


Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

  • PERFECT 5 dollarin tykki Tarte’sin Cult-Favorite Concealerille
  • Tämä uusi ihon sävy näyttää paljon kuin Glossier Perfecting Skin Sävy
  • Katsokaa, kuinka BLINDING Maybelline’n uusi metallinen korostus on

Nyt oppii tekemään mustan valon meikki:

Seuraa Devon Abelman Twitterissä ja Instagramissa.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

74 − = 68