Tämä Basecoat ja Topcoat painavat vakavasti manikyyriasi

August 28
No comments yet

Kaveri viehättää toimittajat pitävät minua koti-kotiin mani pro. (Olen jopa tiennyt toimisto-manikyyreille joskus). Olen aina halunnut tehdä omia kynsejäni. Jos yksi, jos aion jättää avuttomaksi tunnin ajan, kun minun kiillotusjoukko on, olisin paljon mieluummin viettää aikaa katsellen jakson Perjantai-iltaisin sohvalla kuin istua epämukavassa tuolissa katsomassa maalia kuivana, kirjaimellisesti. Ja kaksi, kynnet usein siru vain tunteja saatuaan ammatillinen manikyyri. Toisin sanoen, ellei se ole geeli, jonka löytävät rajat minun värivalinnoistani ja on ärsyttävää helvetin poistamiseksi. Joten kun sain sanaa siitä Deborah Lippmann oli tulossa ulos Gel Lab Pro, alkuperäisen gel-efektin pohjakerroksen ja päällysteen alkuperäiskappale, en voinut odottaa, että saan kotiin hoidetut kädet sarjalla ja panen ne testiin.

Tuloksena: Uudelleen muotoiltu duo antoi säännöllisesti kiillottaa kulutusta ja kiiltävää ulkoasua, jota rakastan geeli manikyyriin ilman mitään vaivaa. Uusi pohjakerros sisältää epoksihartsia ja polyvinyylibutyraalia, joka lukkiutuu väreihin ja jotain nimeltään nonychosiini F, jotta kynnet pysyvät vahvoina, kun taas pintamaalissa on akryyli ja uusi tyyppinen polymeeri pitkäaikaiseen kiiltoon. Paras osa? Se vahvistaa minkä tahansa ja kaikki jo omistani kiillotusaineet.

En voinut pitää tätä löytöä itselleni, joten sain myös setin digitaalisen kauneuseditorin Sophia Panychille. Vain päällystakerros herättänyt häipymänsä kolmen päivän vanhan kiillotuksen toisen koko viikon kuluttua. Kun käytin duoa suosikkivärilläni Allure & Butter Lontoon kokoelma, Violet’s Revenge, manikyyri teki sen viisi päivää ilman nollaa. Ei ole kaksi viikkoa, että voisin saada todellisen geeli manikyyri, mutta en ole mielessä yksi bittinen, kun kaikki, mitä tarvitsin oli pelkkä vanha puhdistusaine ja noin 30 sekuntia vaihtaa väri.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 7 = 1