Tämä Flower Skull \\\

August 28
No comments yet

Halloween-meikki pyrkii menemään yhteen kolmesta suunnasta: joko super glam, jossa on paljon glitzia, vaikuttava artsy tai jopa pelottava. Näkemys, joka naulaa kaikki kolme esteettistä materiaalia, on harvinaista kuin naapurit, jotka antavat king-size-karkkia. Siksi sinun on pakkomielle tämän kauniin, kammottavan kukkanen kalloon.

Vanessa Davis – alias “Skulltress” – on tunnettu luomaan joitakin vakavasti ylimääräisiä kallo-innoitettuja ulkoasuja, jotka kaikki taidokkaasti leikkaavat linjan pelottavan ja huonoisen kauniin. Ajattele hieno yksityiskohtainen pääkallo-meikki, jossa on paljon koruja, kimallusta, neonia ja pastellivärejä.

Hänen uusin meikki luominen on täydellinen Halloween-meikki #hinnat siitä, etsitkö jotain kaunista, hämmästyttävää tai molempia. Käyttämällä vintage kukka-motiivi, Davis loi hienosti yksityiskohtaisen kallon muotoilu, joka kattaa hänen kaulaansa, hartioihinsa ja puoleen hänen kasvonsa käyttäen luovaa sekoitus väliaikaisia ​​tatuointeja, airbrush meikki, liner, varjo ja huulipuna. Tuloksena on upea – erittäin luova nyökkäys sokerikudokselle menemättä kauas Dia De Muertoksen alueelle.

Ladataan

Katsele Instagramissa

“Tämä on tehty melkein kokonaan @sashaunisex-siirto tatuoinnit leikattu muotoihin muistuttamaan puoli kallo,” Davis kirjoitti. Hän käytti myös Dinair Airbrush Makeup (18 dollaria) Light Beige, Alabaster, White, Taupe ja Hot Chocolate; Stila Stay All Day Liquid Eyeliner (22 dollaria) Oliivissa; Makeup Forever Aqua Brow (23 dollaria) tummanruskeassa; NYX Prismatic Shadow (6 dollaria) Fireballissa; Sugarpill luomiväri (13 dollaria) Tossa ja Heart-muotoisessa evästeessä; ja NYX Liquid Suede Lipstick (7 dollaria) Cherry Skiesissä.

Haluta lisää? Davisillä on tonni Halloween-meikki-inspiraatiota, joka surmaa kaikki pukukilpailut.

Rikki perhonen.

Ladataan

Katsele Instagramissa

Maaginen merenneito.

Ladataan

Katsele Instagramissa

Kultainen jumalatar.

Ladataan

Katsele Instagramissa

Paratiisin lintu.

Ladataan

Katsele Instagramissa

Disco kuningatar.

Ladataan

Katsele Instagramissa


Lisää Halloween-elokuvia:

  • 11 Pelikentän hiukset ja meikki
    Oppaat
  • Tämä kammottava Halloween Makeup Look on kaunein tarina takana
    Se
  • Näin voit poistaa Halloween Makeup Right
    Tapa

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 6