Tarte-korostuspäälliköt tulevat nyt kaikkeen muotoon

August 28
No comments yet

Vaikka mikään muu kulttimaailman suosittu yritys ei koskaan voisi olla yhtä odottamaton kuin kuiva shampoo tai athleisure-linja, uusien Tarte-korostusmateriaalien valikoima on järkyttävää. Kaikkien hehkutilanteiden kysyntä on kulkenut katolla tänä vuonna, mutta Tarte olisi voinut tyydyttää fanit vain yksi valokynän. Kuitenkin viimeisten kahden kuukauden aikana, Tarte on tullut ulos korostustekijöillä niin monissa kaavoissa kuin Becca. Taren sävyvalinta on paljon rajoitetumpi kuin Becca’s, joka tällä hetkellä sisältää holografisen violetin, mutta meillä on tunne, että se laajenee vuoden loppuun mennessä. Merkitse sanamme.

Kaikkien Tarte-korostuskäsittelijöiden kaavoihin nähden näet, hajottakaamme ne ja kumoamme kaikki vaihtoehdot sinulle. Häpeästi löytyy yksi, joka sopii parhaiten kauneuden rutiinisi.

Jauhe

Olemme olleet fanien Tarte: n jauhemaisia ​​korostuskasveja, koska Skin Twinkle -valaistuspaletti ja myöhempi toinen volyymi käynnistettiin viime vuoden lopulla. Hohdokas sävyt eivät ole liian glittery, joten voit harjata hieman luonnollisen näköisen hehkun. Tai voit rakentaa jauheen poskipyöriisi enemmän sokaisevaa säteilyä. Intensiivisyydestä huolimatta ihmiset eivät voi pysäyttää tuijotusta. Uusi Amazonian Clay 12-tunnin Highlighter (28 dollaria) on samalla tavalla. Se tulee vain yksittäisiin ruukkuihin eri sävyissä. Suosikkimme on Sparkler, ruusukulta, joka lakkauttaa pohjimmiltaan jokaisen ihon sävyn.

Ladataan

Katsele Instagramissa

Ladataan

Katsele Instagramissa

Kerma

Jos pidät enemmän hienovaraisesta, rankasta kohokohdasta, rakastat uutta Twinkle Stick Highlighteria (30 dollaria), joka pudonnut pari päivää sitten. Se on muotoiltu ihoa rakastavilla aineilla, kuten E-vitamiinilla ja kookosöljyllä, joten voit kosteuttaa poskia ja houkutella heitä. Vaaleat ihoeläinten tulisi ostaa Skylight (helmi), kun taas syvemmät ihon sävyt valitsevat Spotlight (samppanja). Haluamme kerätä kerma jauheen superintense hehkua.

Ladataan

Katsele Instagramissa

neste

Päivinä, jolloin mieluummin käytät meikkiä (tai olet vain menossa ei-meikkiä varten), mutta haluat silti, että ihosi näyttää valaistu sisältä, kokeile Tarteist Pro Glow Liquid Highlighter (29 dollaria). Voit sekoittaa pari tippaa sitä kosteusvoidetta tai napauttamalla jotain kasvoillesi korkeita pisteitä. Öljytön kaava sekoittuu niin saumattomasti ihoon, että jokainen ajattelee, että Tarte-hehku on kaikki sinun oma. Nestekidenäytöllä on kaksi sävyä, jotka koordinoivat jauhevaihtoehtoa: Exposed (samppanja) ja Sparkler (Rose Gold).

Ladataan

Katsele Instagramissa

Ja jos et voi valita vain yhtä…

Gleam Team Highlighter täyttää sekä kerma- että neste-korostustarpeet kaksoisnapsautetulla kynällä. Toisessa päässä on kierrätettävä kynä, jossa on kultaista samppanjaa. Toisessa päässä on samankaltainen neste-korostustekniikka, jota voidaan käyttää pörröisellä mela-applikaattorilla. Tämä on täydellinen vaihtoehto hehku-getters jotka matkustavat usein tai tehdä niiden meikki aamulla työmatkalla.

Ladataan

Katsele Instagramissa

Voit ostaa kaikki uudet Tarte-korostuskentät nyt tarte.com-sivustolla.

Ajan ilman naista noudattaen tämä tarina oli aiemmin ajoitettu.


Lisää Tarte käynnistää rakastat:

  1. Tarte’s Maneater Linein viimeisin lisäys vain kaatui
  2. Tarte haluaa pudottaa All-in-One-huuliristikon
  3. Tarte aloitti vain uusien huulipunien höyryttämisen

Puhuttu no-meikki meikki, katso vaiheittaiset ohjeet saada ulkoasua:

Ajan ilman naista noudattaen tämä tarina oli aiemmin ajoitettu.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1