Tarte Maneater luomiväri paletti tulee olemaan uusi arkipäivä

August 28
No comments yet

Muista Nelly Furtadon laulu Maneater? No, se on kiinni pääni ensimmäistä kertaa vuodesta 2006, koska Taren uusimmalla laukaisulla on sama nimi. Tarte Maneater Eyeshadow Palette tulee esiin ensi kuussa, ja tulet rakastamaan sitä yhtä paljon kuin kappale. (Minun piti tanssata koreografia lukion yläasteelle, joten se on lähellä sydäntäni TBH.) Toisin kuin 20-varjot Tarteist Pro Amazonian Clay Palette, uudella paletilla on paljon pienempi, vähemmän pelottava valinta. Kaikki sen seitsemän sävyt ovat neutraaleja puolia verrattuna Pro Palette ja muut viime paletti käynnistää. Ne vaihtelevat päivittäisistä voiteista ja kulloista ulottuvuuden lämmittämiseen. Lisäksi yksi sävyistä, pitsiä (shimmery samppanja), tuplaa korostuskynä. Olen innostunut sävyistä nimeltä Hypnotic, metallisesta ruosteesta, joka on täydellinen, kun en halua mennä liian tummaksi talviomme kanssa, ja Foxy, kirkkaan keltainen kulta.

Kauneus bloggaajia, kuten Jkissa ja Laura Lee, juhlivat palettia heidän Instagram-tarinoistaan ​​eilen, ja Lee näytti käsiinsä jokaisesta varjosta (odottaa Purr).

tarte maneater jkissa snapchat.PNG
tarte maneater laura lee insta.PNG

Älä yritä hypnoottista (nähty keskellä) nyt?


Voit ostaa paletteja juuri nyt:

  1. Becca x Jaclyn Hill paletti on palannut
  2. Miksi BH Cosmetics Galaxy Chic paletti räjäyttää Instagramisi
  3. Nyt voit ostaa Urban Decayin P-E-R-F-E-C-T Rainbow -palettia

Die-kova Tarte-fanit saattavat muistaa Maneater-ripsiväri, joka käynnistettiin yksinomaan QVC: ssä elokuussa. Jos et tunne sitä, pehmeä harjattu harja väittää, että ripset 23 kertaa enemmän. Ripsiväri tulee takaisin ensi viikolla 27. marraskuuta tarte.comilla 23 dollaria. Tarte on myös tulossa Maneater Self-Sharpening Linerilla, joka julkaistaan ​​joulukuun 4. päivänä 20 dollariin. (Niin monta päivämäärää merkitä meidän kalentereihin.)

tarte maneater mascara insta.PNG

Valitettavasti meidän on odotettava 28. joulukuuta saakka käsiinsä Tarte Maneater Eyeshadow -paletteessa. Se on käytettävissä 29 dollaria tarte.com. Haluan yrittää luoda uudelleen Gigi Hadidin loistava savuinen silmänilmaisu AMA: sta viime viikonloppuna sen kanssa (ja sinun pitäisi myös).


Puhuminen Gigi’s AMAs näyttää, tässä on muutama suosikki kauneus näyttää näyttää:


Your email address will not be published. Required fields are marked *

56 + = 63