Too Facedin uudet makeup-laukut ovat super söpöjä

Too Faced on yksi parhaista tuotemerkeistä nyt. He ovat viime aikoina herättäneet osumia, mukaan lukien pohjimmiltaan kaiken Sweet Peach -mallistosta ja tästä salaperäisestä uudesta paletista, joka saattaa tai ei tule olemaan tulevaa Britney Spears -kokonaisuutta (!!!). Nyt, brändin perustaja Jerrod Blandino kiusaa uusia meikkipusseja Instagramissa ja olemme SUPER innostuneita.

Ladataan

Katsele Instagramissa

Nämä eivät ole teidän keskimmäisiä meikkipusseja – ne ovat pupun muotoisia, pehmeäksi puuvillakuoreksi. Ne ovat myös kolmessa eri väreissä, joten jokaiseen Too Faced -tuulettimeen sopii mikäli haluat kultaa, vaaleanpunainen tai vaaleanpunainen. Ja parasta on se, että ne muistuttavat meitä kaikkia yhdestä brändin parhaista ominaisuuksista söpellä sanalla, aivan pussin ulkopuolella. Jerrod Blandino on sanonut, että Too Faced tulee aina olemaan eläinten julmuutta vastaan, ja pussit sanovat: “ON COOL, NOT CRUEL” ylhäällä ja sisällytä haulla #TFCRUELTYFREE alhaalla.

Vaikka Blandin Instagram-kuvateksti ei sisällä mitään tietoa siitä, milloin ne ovat ostettavissa, on turvallinen veto katsella sekä Instagramia että Too Faced -sivustoa tiiviisti. Sillä välin varastoi joitakin herkkuja täyttääksesi laukkuasi, kun se on saatavilla – jokin Sweet Peach -mallisto näyttää hyvältä vedolta, samoin kuin Glitter Bomb Palette.

Enemmän Too Faced uutisia:

  1. Tulevat liian kauas pitsiset silmävarjot saattavat olla vain sen seksikkäintä tuotetta
  2. Liian kasvot Glitter Bombin luomiväri kokoelma: 1 paletti, 5 tapaa
  3. Liian haalistunut Sweet Peach -mallisto on laajentamassa

13 parasta holografista meikkiä:

Seuraa Rosemaryta Instagramissa ja Twitterissä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 8