Tulevat liian kauas pitsiset silmävarjot saattavat olla vain sen seksikkäintä tuotetta

August 28
No comments yet

Viimeiset pari kuukautta ovat olleet täyttyneet Jerrod Blandinon suurimmista #sneakypeeksistä, mutta liian kauniit pitsiset luomivärit ovat eniten, hyvin kypsät. Cutesy-ruoka-aiheisilla paletteilla ja unicorn-innoittamilla herkkuilla, jotka hallitsevat Ylhäältä Too Facedille, ainoa tuote, jota se tekee sekunnestyksellä, on kirjaimellisesti sukupuolen nimi: Better Than Sex Mascara. Eilen yhtiön perustaja lähetti Instagramissa kuvan joistakin silmävarjonäytteistä, jotka muistuttavat meitä alusvaatteista. Kolmikko neutraaleja sävyjä on leimattu musta tai kerma pitsin muotoilu. Ajattelimme, että uudet korostuskentät olivat kauniita, mutta nämä asiat ovat kauniita. Ne ovat melkein liian kauniita käyttää – melkein. Kuvitelkaa, mitä varjot näyttävät, kun ne ovat lopullisessa pakkauksessa.

Blandino ei kuitenkaan antanut vihjeitä siitä, mikä uusi tuote on. Kaikki kirjoittamansa Instagram-nimikkeessä oli “lopulta näytteitä laboratoriosta, josta tulee jotain AmazeBalls #toofaced”. Teimme kuitenkin jonkun verran sinulle. Menimme Jenn Broschin Instagramiin oppia lisää. Too Facedin junior-tilin toimeenpanija palautti Blandin kuvan liian kauas pitsisävyistä ja sisälsi #singleshaden otsikon. Too Faced myy silmän varjon vain palettimuodossa tällä hetkellä, joten yksittäiset varjot ovat aika iso juttu. Tämä vain yllätti meidät.

Tämän vihjeen lisäksi tämä oli kaikki, mitä voisimme paljastaa liian kauas pitsisilmäisestä varjosta. Päivän päätteeksi olemme kauneusalan toimittajia, ei rikostutkinnon tutkijoita. Me varmasti päivitämme sinut heti, kun saamme lisätietoja varjojen julkaisupäivämäärästä.

Ladataan

Katsele Instagramissa

Ladataan

Katsele Instagramissa


Enemmän Too Faced käynnistää odotan:

  1. Liian haaveutunut Sweet Peach -mallisto laajenee entisestään
  2. Onko liian edessä Holografinen paletti tulossa?
  3. Liian liian kauas pelkäsi kaunista Unicorn Tears Launch (ja Internet Lost Your Chill)

Katso nyt luomivärien täydellistä kehitystä toiminnassa:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1