Urban Decay Alice kautta näköinen lasi Yhteistyö

August 28
No comments yet

Kun on kyse hämmästyttävästä meikkiyhteistyöstä, muutamat brändit tekevät sen samoin kuin Urban Decay, joten olemme aina innoissaan, kun uutiset katkeavat lisäyksen yrityksen vaikuttavaan joukkoon haluttavia kollaaseja. Kun tämä yhteistyö on Disneyin kanssa? Pidä päällesi hattuja, ihmisiä!

Hatut, saako se? Koska viimeisin Urban Decay ja Disney-kumppanuus on kyse tulevasta Liisa ihmemaassa jatko, Alice kautta näköinen lasi, featuring kaikkien suosikki kyseenalaisesti vakaa hatter.

Ladataan

Katsele Instagramissa

Yksityiskohdat ovat vielä sketchy, mutta Trendmood raportoi, että kokoelmassa on silmänvalo paletti (ks. Alla), jossa on 20 sävyä, jotka myyvät 60 dollaria, sekä viisi uutta huulipunan sävyä, jotka ovat 18 dollaria kukin. Molemmat ovat todennäköisesti saatavilla toukokuussa Ulta- ja Sephora-myymälöissä.

Ladataan

Katsele Instagramissa

Ottaen huomioon hullun teknologia-maailman, joka ilmestyi ensimmäisessä Alice elokuva, olemme iloisesti yllättyneitä siitä, miten todellisia elämyksiä sävyt varjon paletti näyttää: useita harjuksia, tasapainottaa ulos hienovaraisempi neutraaleja ja hauskoja shimmering sävyjä. Emme voi odottaa, mitä huulipunat näyttävät, ja tietenkin, saat kätemme tämän täydellisen synnytyksen lahjan Disney-fanien elämäämme.

Lisätietoja muista suosituimmista Urban Decay -tuotteistamme:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

56 − 51 =