Urban Decay’s Vice Lipstick App -sovelluksen avulla voit kokeilla jokaista yksittäistä sävyä

August 28
No comments yet

Kauan ennen kuin opin, että Balmainin ja Givenchyn kaltaisia ​​sanoja (puhumattakaan siitä, kuinka sanoa heille), Cher Horowitzin hämmästyttävä digitaalinen kaappi clueless määritelty “kiivasta” minulle. Joka aamu heräisin ja ajattelin, jos minulla olisi vain pieni sähköinen stylisti, joka laittoi minulle asusteet, kaikki ongelmani katoaisivat. Todellisuudessa olisin luultavasti vielä ollut epävarmuustekijöitä koskevia elämäongelmia, mutta oli vaikea kuvitella, että näkemykseni täysin koordinoivista kokonaisuuksista tanssivat pääni. Valitettavasti minun on vielä herättävä joka aamu ja kohdattava kohtuullisin mielin yhdistää paita-ja-top-yhdistelmä, jota ei näytä olevan vedetty sattumanvaraisesti minun kuivausrummustani, mutta minun kauneus rutiini? No, se on tulossa paljon enemmän clueless

Muutama hetki, Urban Decay ilmoitti, että se heitti kaikki vanhat huulipunan muotoilunsa (kaikki yhden) ja uudistavat koko huulipunosluettelon uusilla kaavoilla ja sävyillä sekä palauttamaan vanhat, rajoitetut painokset. 120 värisävyä valittaessa sävy Urban Decay Vice Lipsticksin uudesta kokoelmasta on kova osa, joten Urban Decay päätti avustaa ilmaisella sovelluksella, jonka avulla voit kokeilla digitaalisesti kaikkia viimeisiä sävyjä.

Rakastetaan suurimpia purppuran huulet, jotka ovat näkyneet punaisella matolla viime aikoina, mutta eivät ole varma, että ultrapigmentoitu Pandemonium on sinulle? Napsauta vain kuva, pyyhkäise ja katso, miten sävy näyttäisi ihon sävyyn. Sovelluksen ansiosta voit myös tehdä testikuvien albumin saadaksesi mielipiteitä ystävillesi, sukulaisilta, Bumble-otteluilta, riippumatta siitä,.

Lisätty kosketus, brändi on myös sponsoroinut oman Snapchat-suodattimensa vain tänään, joten jos aiot saada huulipainatuksen, tee se nopeasti!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =