Bernie Sanders sai tunnustuksen Balenciagan syksyllä 2017 Menswear Show -tapahtumassa

August 28
No comments yet

Kuka tiesi, että Amerikan suosikki sosialistinen isoisä voisi olla tyylisymboli?

Balenciagan syksyllä 2017 järjestämässä muotisuunnitelmassa keskiviikkona Pariisin muotiviikolla luova johtaja Demna Gvasalia kunnioitti Bernie Sandersia lähettämällä joukon pommikoneita, pikeepaitoja, puffer-takkeja ja huivisarjoja, jotka oli painettu ns. , valkoinen ja sininen kampanjan logo. “Balenciaga 2017” korvasi senaattorin nimen kolmella punaisella ja valkoisella rivillä (alkuperäinen esillä kaksi) erilaisilla vaatteilla, vyöpäillä ja jopa kynsillä. Bernie Sandersin inspiraation ansiosta entisestään, kokoelmassa oli radikaali ja jokseenkin kooko viihde perinteisestä, hyvin 90-luvun isäksi toimistosta (uudelleen: oversize suits à la senator Sanders) ja uusista yritysmuotoista (ajattele: yhä suosittu huppari, joka on sisustettu sanalla “Kering”, Balenciagan omistama ylellinen konglomeraatti).

Logojen päällikkönä Gvasalian pakkomielteisyys pop-kulttuurin tunnuksilla ei ole yllätys muotitietokoneessa. Loppujen lopuksi tämä on ihminen, joka loi katutyylin kultin punaisen ja keltaisen T-paidan ympärillä olevasta DHL-logosta, joka sittemmin loppui myydyistä 330 dollarin hintalappuista huolimatta ja tuotti luxe-hupparin, jossa on kierretty otos klassinen Champion-logo. Viime vuonna hän auttoi tuoda 90-luvun takaisin uudelleenkäsiteltyyn versioon Juicy Couture -urheilukengistä, täydennettynä Swarovski-korteilla varustetulla “Juicy” -merkillä derrière.

Näkymä kokoelmasta

Getty Images

Ladataan

Katsele Instagramissa

Ladataan

Katsele Instagramissa

Riippumatta siitä, oliko kokoelma senaattorin hyväksyntää vai yksinkertaisesti siirtyä houkutellaksemme uutta asiakaskuntaa noin 75-vuotiaana, jää keskusteluun. Kun otetaan huomioon nykyiset poliittiset mullistukset, georgialainen suunnittelija uusi kokoelma on oikeassa vaiheessa kollegoidensa kanssa, jotka ovat tehneet omia poliittisia lausuntoja työnsä kautta. Viime vuonna suunnittelijat, kuten Marc Jacobs ja Tory Burch, loivat tyylikkäitä kauppaketjuja Hillary Clintonin kampanjan tukemiseen, kun taas Maria Grazia Chiuri teki Deorin debyyttinsä T-paidalla, joka luki: “Meidän kaikkien pitäisi olla feministejä.”

On epäselvää, jos tunnemme Bernaa vuonna 2020, mutta yksi asia on varma: nämä lausuntoesineet ovat varmasti osuma Bernie-brosien keskuudessa ensi syksynä.


Lisää muotiin ja politiikkaan:

  1. Michelle Obama Wore Jason Wu mekko presidentin Farewell osoite
  2. Michelle Obaman go-to-suunnittelija kieltäytyy Dress Melania Trumpista
  3. Tom Ford miksi hän ei pidä Melania Trumpia ja Hillary Clintonia

Laukaisimme tämän ennen kuin Trump voitti, ja siksi lähetimme sen:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

66 − 64 =