Chanel vapauttaa uuden laukutyypin nimeltä Gabrielle keväällä 2017

August 28
No comments yet

Kun käsilaukut ovat, Chanelin tyylit ovat melko korkealla muotitarjouksen toivelistalla. 2.55 on klassinen, mutta nykyaikaisempi Boy-laukku on ollut merkittävä kilpailija vuodesta 2011 alkaen. Nyt Chanel julkaisee uuden laukun nimeltä Gabrielle.

Olet ehkä jo nähnyt laukun Instagram-syötteessäsi. Tyyli paljastettiin kiitotielle lokakuussa Chanelin datakeskuksen teemalla. Mukaan WWD, suunnittelija Karl Lagerfeld sai uuden mallin idean virtuaalitodellisuuksista. Marraskuun alusta lähtien Gabrielle on brändin ensimmäinen pysyvä pussimalli, koska edellä mainittu poika karkasi kuusi vuotta sitten.

Kuten useimmat Chanel-laukut, Gabrielle-malliin tulee noin kuusi iteraatiota ja erilaisia ​​materiaaleja, kuten klassista mustaa karitsavaahtoa ja alligaattoria. Hinta-arvoisesti, pussit vaihtelevat 3 000 – 33 000 dollaria suuresta tyylistä eksoottisissa materiaaleissa. Mitä muotoon, yksi Gabrielle laukut tulevat muodossa hobo tyyli kaksinkertainen ketjun kahva, joka ulottuu molemmat olkapäät.

Muut tyylit Gabrielle-mallistosta ovat ihastuttavat tikkaat reput, tukevat pussit, tikattu kauhapussit, joissa on kaksikaistaiset kahvat ja keskisuuret olkalaukut, joissa on huomaamattomat Chanel-charmi logot vetoketjuissa – kaikki ovat taatusti uusia street-tyylisiä tähtiä kaikkialla.

Kun Boy-pussin pakkomielle tulee voimakas, saatat ihmetellä, miksi Chanel päättää vapauttaa uuden pussityylin nyt. Näyttää siltä, ​​että se on osa brändin suurempaa aloitetta. Koristetulle muotitalolle 2017 on Gabrielle-vuosi (Coco Chanelin etunimi). Perustajan juhlistamiseksi tuotemerkki avaa myös Gabrielle Chanel eau de parfum -tuoksu, joka on kuvattu “abstraktiksi kukka-aineeksi”. Se on saatavana kesäkuussa, joten tarkkaile sitä, jos etsit täydellistä hajusteiden pariksi uuden käsilaukun kanssa.

Yllätys ei pääty sinne. Tänään Chanel julkaisi videon nimeltä “Gabrielle: Rebel at Heart”, joka kunnioittaa perustajansa kapinallista ja sitkeä henkeä. Ensimmäinen neljä lyhytaikaista elokuvaa, jotka on tarkoitus käynnistää ympäri vuoden, on vain se, mitä meidän on täytettävä, kun odotamme uusien tuotteiden saapumista. Voit tarkistaa koko videon alla.


Oletko innostunut siitä, että Chanel vapauttaa uuden laukun? Tarkista sitten nämä tarinat:

  1. Seuraava Mini “Se” -laukku tarvitset tämän kauden
  2. Must-Have Bag Kaikki “Se” tytöt vievät seuraavan vuoden
  3. Muotisuunnittelija käsikirja käsilaukkuihin jokaisessa hintapisteessä

Katso Chanelin uusi kylpylä Pariisissa:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

64 − 60 =