Christian Louboutin lisäsi vain muita tyylejä kenkiä tyylikkäästi

August 28
No comments yet

Kun muoti alkaa omaksua se, että väri “alasti” ei aina ole sellainen, että beigey värisävy joku mielivaltaisesti päättänyt edustaa lihan värin kaikille, yhä useammat merkit tuovat vaatteita ja lisävarusteita eri neutraaleihin beigeihin, ruskeat, ja ivories, jotka alkavat peittää ihonväriä ihonvärejä, jotka ovat olemassa maailmassa. Christian Louboutin on yksi tietty brändi, joka on jatkuvasti pyrkinyt laajentamaan valikoimaaan värikkäitä jalkineita ja nyt etiketti jatkaa tätä perinnettä. lisää valita kenkien kengätyypit.

Louboutin julkaisi kaksi uutta super-kesätyylinsä valikoimaansa, Cherrysandal, alustatyyliä, jossa PVC-rintareppu, hihna varsien yli ja nilkka ja Christeriva, joka on peeptoe-tyyli, jossa on ristikkäin espadrille-innoittamia nauhoja varvas ja nilkka. Molemmat kengät tyylit ovat saatavilla seitsemässä eri nartuissa alasti, joten pitäisi olla vaihtoehto melkein kaikille.

Ladataan

Katsele Instagramissa

Brändi otti Instagram-sivunsa ilmoittamaan uusista lisäyksistään arvostetuille jalkineperheilleen, lähettämällä valokuvia naisista nudein bodysuits-housuissa, jotka pitävät vastaavia leffa-pompommeja. Sopiva, koska kaikki nämä alaston sävyt tekevät meistä vain haluamme nousta ylös ja piristää!

Jos haluat etsiä parin itsellesi, Cherrysandal asettaa sinulle takaisin 895 dollaria, kun Christeriva on hinnoiteltu 875 dollaria.


Rakkaus Christian Louboutin? Katso nämä artikkelit:

  1. Uusi Christian Louboutin Eye Collection on Total Vanity Candy
  2. Christian Louboutin kauneus Loubichrome kynsilakka todistaa yksisarvojen edelleen hallitsevan vuonna 2017
  3. Christian Louboutin: 10 asioita jokaisen naisen pitäisi olla

Shay Mitchellin käyttöopas tyylille:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 7 = 1