Cool Piercing Ideat – Helmikorvakorut

August 28
No comments yet

Kuten Pringles tai kylpysuolat, lävistyksiä on samalla vaikea pysäyttää, erm, popping heti kun aloitat. Löysin tämän äskettäin, kun Internetin päätyttyä reaaliajassa, että minulla olisi pitkä neula, joka puukotti korvaan herkin osan läpi, menin takaisin ja minulla oli kaksi leikkaamattomia hieman lyhyempiä teräviä työkaluja.

Luotan, että olet katsellut koko asiaa ja ymmärrä, että Adrian, New York Adornedin lävistin, oli ainoa joka tiesi, mikä paikka vastaa sitä korvakorusta tässä kaksoiskokeessa. Tämä on ratkaisevaa tietoa, koska se tarkoittaa Adrianin ja teidän kaltaisten katsojien ansiota, etten-niin-vahingossa päässyt lävistyshetkellä – oikeassa kuoressa. (Täysin paljastettu: Kuulustelujemme ennen kameroiden aloittamista liikkui, olin kuin, “Ole hyvä ja ole vain pienikokoinen, anna minulle jotain trendikästä.”)

Tuore kullanvärinen kullanharmaa helmihelmi, jossa on keltainen kultainen helmi

Uusi New York Adornedin (@newyorkadorned) jakama viesti

Kuten jokin “It” -y, haaran lävistykset ovat olleet jonkin aikaa ja ovat nousseet suosionosaan juuri nyt – muutamilla pienillä muutoksilla:

1. Gaia Repossi Effect, tai se on hyvin varaa teidän muotoilu, tai ottaa purppura muutamia, jos mitään, muut ympäröivät lävistykset

BKT: n lammas. #bodyelectrictattoo

Brian Keith Thompsonin (@bodyelectrictattoo) jakama viesti

2. Useat holvilla lävistykset, joissa on vanteet, joten se on kuin tämä legendaarinen Rodarte-ilme siirretty kulmakarvasta korviin

kuva

Getty

3. Käytä mitä tahansa haluamasi koruyhdistelmää, koska metallien ja kivien sekoittaminen ei ole enää enää tabu – se on de rigueur ilmauksena “Katsokaa hämmästyttävää ja monipuolista keräämää sparkly-asioita, jotka olen hankkinut”

En tiedä sinusta, mutta tämän jälkeen tunnen 22 uutta lävistystä. :: hävittää mätä tomaatteja ::

seurata Marie Claire Facebookissa viimeisimpiä kuuluisia uutisia, kauneusvihjeitä, kiehtovaa lukea, livestream video ja paljon muuta.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 4 =