COS: n uusi taiteilija-inspiroima kokoelma on minimalistisen unelma

August 28
No comments yet

Taidemaailma ja muotimaailma ovat erottamattomasti sidoksissa toisiinsa, ja niiden välinen viiva on kauniisti hämärtynyt. Todisteena, että kansainvälisten muotiviikkojen tämänvuotinen kierros on ollut lähinnä kokoelma animoituja taidegallerioita, joissa on kauniisti epäkeskisiä ja jännittäviä kappaleita, joiden on uskallettava käyttää. Mutta aina silloin tällöin saamme taideteollisen tapaamisen yhteistyön, jossa on esineitä, joita voimme saumattomasti lisätä päivittäiseen vaatekaappiimme.

SAMANKALTAISET 5 hetkiä Rei Kawakubo-näyttelyyn tulisi sisältyä

Syötä COS-kokoelma, jonka innostaa myöhäinen taiteilija Agnes Martin, jota pidettiin minimalistisen liikkeen kuningattarena ja joka oli kuuluisa abstraktista ekspressionistisesta työstään. Amerikkalaisen taidemaalarin Salomon R. Guggenheim -museon tulevan retrospektiivin kunniaksi jälleenmyyjä on kehittänyt 12-osaisen kapselimalliston miehille ja naisille, jotka ovat taiteilijan puhtaan esteettisen.

COS x Agnes Martin

COS: n hyvä

SAMANKALTAISET Case for Splurging on luksusta perusasiat

COS x Agnes Martin on minimalistinen kappaletta miehille ja naisille – kunnianosoitus Martinin taipumukselle kerrostaa oversize-paitoja isoisän kauluspaikoilla mekkoilla tai yksinkertaisella siirtymällä parin housujen päälle. Ruotsalainen vähittäiskauppias on tunnettu viileästä ja puhtaasta ja androgeologisesta esteettisyydestään, kun taas Martinin työ tunnetaan parhaiten sen mykistyneestä väripalettista ja harhaanjohtavien yksinkertaisten geometristen kuvioiden ja viivojen käytöstä. Kokoelma nousee molempiin kuvioihin, käsin piirretyillä ja ommeltuilla tekstiilikuiduilla liinalla ja kankaalla. Monokromaattiset raidalliset yläosat ja leveät jalat ovat täydellinen olennainen osa syksyn vaatekaappia varten. Osana retrospektiivista kapseliyhdistelmää myydään Guggenheimissa ja tietyissä COS-myymälöissä, jotka alkavat 7. lokakuuta. Osat kestää $ 89 – $ 250 ja osa tuotosta lahjoitetaan Agnes Martin Foundationille.

Guggenheim-retrospektiivin koko elämys on 7-10. Tammikuuta ja se sisältää yli 100 kappaletta Martinin maalauksia, tulosteita, piirustuksia, veistoksia ja jopa Martinin vähemmän tunnetun 1976-elokuvan seulonnan., Gabriel. Harkitse COS x Agnes Martinin minimalistisen inspiraatiokortti eloon.

Miten Peggy Guggenheim voitti taidemaailman:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

41 + = 43