Devon Windsorin haastattelu – malli Devon Windsor

August 28
No comments yet

kuva

Kuva: Manolo Campion

Nimi: Devon Windsor

Ikä: 19

alkaen: Saint Louis, Miss.

Missä asut nyt? Olen kotipaikka New Yorkissa. Asun Nohossa.

Onko perheesi Missourissa?? Kyllä, koko perheeni on yhä Saint Louisissa. Käyn ne satunnaisesti. Joskus voi olla kuusi kuukautta vierailujen välillä.

Onko teillä sisaruksia? Minulla on yksi sisar – hän on 20.

Kuinka löysit? Se oli Saint Louisissa. Olin keskikoulussa bat mitzvahissa ja muotikuvaaja Suzy Gorman tuli luokseni ja kysyi minulta, oliko minusta malli. Tein ampua hänen kanssaan ja allekirjoitin Saint Louisin toimiston kanssa. Liityin Vision Model Managementiin 15-vuotiaana ja menin Los Angelesiin kesällä tekemään valioita. Kun olin siellä, tein shoot for Roxy ja sitten allekirjoitin IMG: n kanssa New Yorkissa – he ottivat sinne. Olin vielä lukiossa tuolloin, mutta valmistutin viime keväänä ja olen mallinnut täysipäiväisesti sen jälkeen.

Asutko yksin? Asuin mallissa, kun muutin tänne, Murray Hillissä. Se oli yksi huone, jossa oli kolme kerrossänkyä. Oli paljon ulkomaisia ​​tyttöjä, joten minulla oli kohtuullinen osuus elämästä muiden mallien kanssa. Nyt minulla on oma asunto, mutta vietän myös paljon aikaa poikaystäväni huoneistossa.

Onko poikaystäväsi malli myös? Ei, hän on hyödykekauppias. Tapasimme keskinäiset ystävät.

Mikä oli ensimmäinen kiitotienne? Ensimmäinen näyttelyni oli kesä, kun tulin New Yorkiin. Tein Douglas Hannantin keikkamessuilla ja se oli Intrepidissä. Tämä syksy on ensimmäinen vakava kiitoratakausi.

Mikä oli teidän ensimmäinen toimituksellesi? Se oli Elle Vietnam. Se oli kylmä ampua Coney Islandissa marraskuussa. Olin pukeutunut bikinisiin!

Mikä on mieleenpainuvin mallinnus hetki? Lontoossa viime talvena lentäin Pariisiin tapaamaan Hedi Slimanea. Tapasin hänet ja kävelin häntä. Olin juuri viettänyt 10 päivää Saint Laurentin näyttelytilassa ja hän oli kutsunut minut takaisin Pariisiin tapaamaan minua. Tuolloin oli valkaistu kulmakarvat, joten luulen, että näytin melko kovaa.

Näyttää siltä, ​​että näytät nykyään enemmän kuin silloin, kun aloitit. Onko se tarkoituksellista? Kyllä, siirsin tänä vuonna. Olin hyvin kaupallinen kun aloitin. Olin Saint Louisin tyttö ja olin hyvin rusketus. Virastani halusi, että minua näyttäisikin enemmän raivokkaana, joten nyt en voi oikeasti mennä auringossa. Käytän SPF 100: n tapaan niin, että pysyn harvoin. Menetin myös vähän painoa.

Kuka on joitain suosikki suunnittelijoista? Minulla on pakkomielle musta, joten rakastan Alexander Wangia ja Alexander McQueenia. Tykkään myös Valentinoa. Ostin pari Rockstud Noir-sandaalia, kun olin Milanossa. En omista mitään McQuenesta, mutta aion jonain päivänä. Minun on vain tehtävä muutama uusi työpaikka!

Kuka on sinun tyylisi kuvake? Kate Moss. Kaikki, mitä hän käyttää, on sellainen, että voisin nähdä itseni sisään. Pidän myös Rachel Zoeista ja Rosie Huntington-Whiteleystä, vaikka hän on paljon seksikkäämpi kuin minä!

Kuinka kuvaisit henkilökohtaista tyyliäsi? Minulla oli tapana pukeutua söpöihin sundresseihin, ja nyt haluan käyttää paljon mustaa, nahkaa ja rajat.

Ketkä ovat joitain suosikkimallisi? Olen 80- ja 90-luvun huippumalleista valtava fani, kuten Naomi Campbell ja Cindy Crawford. Minun perimmäinen suosikki on Daniela Pestova. Hän on vahvan, terveellisen, seksikkään naisen epitome. Pidän työskentelystä ja istuvuudesta, joten katson naisille kaltaisia ​​naisia.

Mikä oli viimeinen ostosi? Ostin juuri Fendi-vitun viime viikolla. Siellä on ollut niin paljon myyntiä. Olen varastanut muotiviikolla.

Jos voisit ostaa viisi kohdetta juuri nyt, mitä he olisivat? Vintage polaroid-kamera, toinen Valentino-rockstud-lisävaruste, Saint Laurent-kytkin tai saappaat (vaikka en tarvitse enää kenkiä!), Miu Miu -kuvapyyhkäisevät aurinkolasit (jotka ovat epämiellyttävää mutta erittäin hauskaa) ja loma!

Mitä on päälläsi tänään? Musta Balenciaga-saappaat, Diesel Black Gold-mekko, Givenchy-laukku, Chrome Hearts -rengas ja Rolex-kello.

Mikä on sinun suosikki tavaroosi kaapissa? Luultavasti minun Givenchy laukku ja minun Balenciaga saappaat. Myös juuri ostetut Valentino-kengät.

Mikä on sinun työsi rutiinina? Menen Equinoxiin ja työskentelen kouluttajan kanssa kerran viikossa. Tehdään paljon pilates-pohjaisia ​​juttuja, koska minulla on tapana rakentaa lihaksia helposti. Käytin juoksemaan, kun olin lukiossa.

Mitkä ovat mallintamisen edut ja haitat?? Ammattilaiset matkustavat ja elävät eri kaupungeissa. Se varmasti auttoi minua kasvamaan ja kypsymään ihmisenä. Minusta tuntuu, että olen oppinut elämään omasta. Lisäksi opit ottamaan kritiikkiä ihmisiltä. Vastustajat ovat paine laihtua ja tuumaa. Syön mitä haluan maltillisesti, mutta se on varmasti kamppailu. Joskus voit menettää näkökulman.

Mikä osoittaa haluatko käydä sisään? Tapasin jo joukon valionjohtajia – jotkut Gucci ja Burberry. Tein Cookacen keittokirjan ja olen ammuttanut Moschinoa, joten olisi mukavaa kävellä heille! Calvin Klein, myös. Minun täytyy uneksia iso!

Jos et olisi mallia, mitä haluaisit tehdä? Se on helppoa. Olisin kokki tai leipuri, koska rakastan kokata! Säilen koko ajan poikaystäväni ja pidän välipaloista. Olen pakkomielle quinoa, mutta minulla on myös suuri makea hammas. Yritän aina löytää terveellisiä makeita reseptejä. Tein vain terveellistä suklaata!

Jos voisit matkustaa missä tahansa nyt, missä se olisi? Olen seurannut suojelua – David Sheldrick Wildlife Trust Keniassa – ja he työskentelevät elefanttien kanssa. Olen aina rakastanut elefantteja, joten unelmani on mennä Afrikkaan. Haluan kuolla tehdä valokuva ampua safari eläimiä tai vain ratsastaa elefantti!

Kerro minulle siitä, kuinka ammuttiin tytärpukeja kuinka käyttää sitä tarinaa varten Marie Claire. Se oli todella hauskaa. Rakastin kaikkia vaatteita asetettuna ja halusin ottaa kaiken kotiin! Se on hauskaa, koska olin tehnyt toisen tomboy-tarinan aikaisemmin, ja nyt olen varannut toisen. Minusta tuntuu siltä, ​​että kaikki ajattelevat toimivan hyvin tomboyina nyt!

Katso Devonin koko levyt, “Kuinka Wear It: Boy Meets Girl” Marie Clairesyyskuun numero.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

41 − 37 =