Emma Watson kysyy Facebooka saadakseen apua renkaalta

Emma Watson, joka tunnetaan monista suosikkihahmojen puolesta Harry Potter franchise ja live-action Kaunotar ja hirviö, on menettänyt arvokkaimman hallussansa, ja hän tarvitsee jokaisen Mugglein apua sen löytämisessä. (Erityisesti Lontoon lukijoiden pitäisi olla korkealla hälytyksellä.)

Facebook-postissa Emma selitti, että viimeisen kaupungin spa-matkan aikana hän menetti kadoksesta erityisen renkaan, jolla on merkitystä äidistään.

“Ennen nimitystäni poistin sormista kolme hopeasormusta ja asetin ne turvalliseen säilytyslokeroon. Kun lähdin, unohdin ottaa minun renkaat turvalliselta”, Emma kirjoittaa. “Kun tulin kotiin, tajusin, että renkaat eivät olleet käsissäni, ja soitin kylpylään, mutta tällä hetkellä kylpylä oli suljettu. Turvallisuus tarkisti turvallisen ja sanoi, että siinä ei ollut mitään muuta kuin että spa olisi jälleen auki aamulla ja he voisivat puhua heille sitten ja katsoa, ​​jos heillä olisi heitä tai jos joku oli luovuttanut heidät. “

Nykyään renkaat puuttuvat vielä, mutta näyttelijä tekee kaikkensa voidakseen saada heidät takaisin – varsinkin kun yksi rengas on erityisen herkkä hänelle. “Ovatko nämä vain kaikki renkaat voineet hyväksyä tämän, mutta yksi heistä oli äitini lahja”, Emma jatkoi. “Hän osti sen päivä sen jälkeen, kun olen syntynyt, ja käytin sitä 18 vuotta, älä koskaan irrota sitä ja sitten antoi minulle 18-vuotis syntymäpäivänani. Käytän tätä rengasta päivittäin, se on mielekkäämpi ja erikoinen omaisuuteni.”

Sormus oli edes inspiraation takana pukusuunnitelma, joka oli suunniteltu Emman Belleille äskettäin Disney-elokuvassa HelloGiggles muistiinpanot.

Jos olisit Lontoon Mandarin Oriental Spa -alueella 16. heinäkuuta tai jostain syystä sinulla on tietoa renkaista, Emma lähetti sähköpostiviestin Facebook-postissa ja lupasi, että “ei kysymyksiä” tullaan kysymään, kun korujen turvallinen palautus.

Lisää Emma Watsonia:

  • Tämä Emma Watson Look-Alike voisi jopa Fool Dumbledore
  • Emma Watson näyttää Belle IRL: ltä tässä keltaisessa mekossa
  • Emma Watson todistaa graafisen linerin olevan kulutettavissa

Emma Watson: Hermoista Burberry:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 7 = 13