Hillary Clintonin Power Suit saa Reebok-makeoverin

August 28
No comments yet

Presidentin vaimo. New Yorkin senaattori. Ulkoministeri. Hillary Clintonin tunnustuspalkinto jatkuu ja jatkuu. Nyt presidenttiehdokkaalla voi olla uusi nimike lisätä hänen pitkä résumé: muoti trendikkäitä. Älä usko meihin? Katsokaapa vain Clintonin naispuolisia, ja uskaltaisimme sanoa, presidenttiehdokkaat, jotka ovat olleet kiitosta muotieditoreista, julkkiksia ja sosiaalisen median tähdistä. Se on laillista valta pukeutumista.

Siellä on jopa Instagram-tili, jota kutsutaan @hillarystreetstyleksi, joka yhdistää poliittisen voimanpesän vanhat ja uudet sartorialiryhmät vieressä julkkikset, jotka ovat käyttäneet samanlaisia ​​asuja. Muista, että kirkkaan keltainen Zadig & Voltaire pantsuit Beyoncé piti viime vuonna? No, Clinton tapasi samanlaisen puku vuotta sitten – tyylikkään olkihattu sopivaksi.

@ Hillarystreetstyle / Instagram

Huolimatta monista vitseistä, joita hänen nyt ikoniset housut ovat tuottaneet vuosien varrella (Clinton on hauskaa omalla tyylillään monta kertaa), demokraattinen presidenttiehdokas on kerännyt runsaan vaatekaapin täynnä huippuluokan tarroja, kuten Ralph Lauren ja Giorgio Armani. On varmasti selvää, että entinen ulkoministeri ei ole koskaan ollut vaikeuksia pukeutua työhön. Siitä huolimatta, jos hän tarvitsee viime hetken vaatteita viimeisen presidentinvaaleihinsa tänä iltana, Reebokilla on muutamia ehdotuksia. Activewear-brändi suunnitteli Clintonille muutaman athleisure-innoituksen housuitsin käyttämällä suorituskykyystävällistä ActivChill-kangasta, joka pitää kehon mukavana ja viileänä täydellisenä lämpimille keskusteluille, joihin olemme tottuneet tänä iltana.


12 Michelle Obama lainaa, joka saa sinut sanomaan “Olen hänen kanssaan”:


Clinton voi valita kolmesta vaihtoehdosta: kirkkaanvihreä puku, jossa on jumittuspusseja ja silmäkoko; laaja-jalkainen valkoinen päällystakki, jossa on mustat tuxedo-raidat ja strappy-urheilujalkineet; ja tyylikäs musta hyppy, jossa on sopiva takki – kaikki mitä haluamme myös vaatekaapassamme.

“Halusimme kuvitella kokoelman housuja, jotka korostivat voimaa ja vahvuutta”, sanoo Inebasta Stella, Reebokin brändinhallinnasta vastaava johtaja. “Clintonin kaltaiset naiset ovat kovaa ja ennaltaehkäisevää. keskustelu ja kansallisen vaiheen paineet voivat nostaa lämpötilaa. Suorituskyvyn kuluminen näyttää olevan täydellinen valinta tällaisissa tilanteissa. “

Vaikka Clinton ei olekaan tottunut näistä pukuista tänään (vedot ovat Ralph Lauren, brändi, jota hän käytti viimeisimmässä keskustelussa ja muut tärkeät televisiotapahtumat kampanjan aikana), voimme täysin nähdä, että hän pukeutuu rentoihin, ulkona tapahtuma – ehkä kävelyä ympäri Valkoisen talon nurmikkoa? Tiedämme ensi kuussa.

LIITTYVÄT

  • Mitä Power Dressing vuonna 2016 todella tarkoittaa
  • Marc Jacobs, DVF ja More osallistuvat Hillary Clintonin muotisuunnitelmaan
  • Dekoodaa Hillary Clintonin valkoinen puku DNC: ssä

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 + = 20