Justin Bieberin turkki takaa sivun Gigi Hadid’s Style Bookista

August 28
No comments yet

Justin Bieberin keho ei tuota kehon lämpöä. Kiusoittelen vain. Mutta se ei olisi täysin hullu päätelmä tehdä hänen viimeisimmän asuvalintaansa, kun hän astuu ulos Los Angelesiin tällä viikolla.

Huolimatta lätäköistä 60 asteen lämpötiloista länsirannikolla Biebs näyttää ottaneen sivun Gigi Hadidin talvi-tyyppisestä kirjasta, jossa on eskimo-tason takki. Raskas turkis itse on melko ylivoimainen ja siluetti meillä on tunne, jonka vain Rihanna voisi vetää pois. Vaikka sääkin vaativat julkilausuman, ulkonäkö on melko naurettavaa (vaikka me myöntäisimme, että meidät jumissa itärannikolla eivät voi auttaa, mutta näyttävät kateellisilta).


Lisää talvi tyyli vinkkejä Gigi:

  1. Gigi Hadid opetti meille, miten päästään käskyn päälle
  2. Gigi Hadid on pysyvä lämmin talvi
  3. Gigi Hadid vain esitteli meille kaikille, miten päällään talven talven päälle

Bieber ei todellakaan ole mitenkään vieraantunut lausuntojen tyyliin. Koska lauluntekijä on kasvattanut allekirjoituksensa ja purppurahuppunsa, laulaja on nostanut odotuksemme kiertuetarjouksille sekä Barneysin että edullisempien Forever 21 -kappaleiden kanssa, ja hän on edes puhunut ehdottomasti hänen esipunaisesta maton kauneusrutiinistaan. Ja meidän on annettava hänelle luotto hänen DGAF-suhtautumisestaan ​​hänen henkilökohtaiseen tyyliinsä. Kun otetaan huomioon terävät kauluspaitaiset valkoiset napit, maalihiekkaiset farkut ja epämääräinen kammottava pari lanka-aviatorilaseista, jotka Bieber sopi arktisen päällysvaatteensa kanssa, on selvää, että laulaja ei pelkää useiden trendien keräämistä kerralla. Suosittelemme turkesi varaamista kylmempiin lämpötiloihin. Mutta sitten taas, älä koskaan sano koskaan.

Gigi Hadidin yllättävimmät muotihetket:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 50 = 52