Katso Punk-hiusten historiaa, meikkiä ja tyyliä ympäri maailmaa

August 28
No comments yet

Kun minä, häikäilemättömän vuosituhannen, ajattelen punkmuotoa, kuvioita malleista ja rock-tähdistä 80- ja 90-luvulla välittömästi tulvista. Tiedät, mistä minä puhun: Courtneyn rakkauden allekirjoittavat savuiset silmät, slip-leningit ja pörröiset päällystakit, Gwen Stefanin nidontapäälliset housut ja bandeau-topit, lukemattomat nahkatakit, napitut vyöt ja kaikkialla olevat mustat sävyt tuon aikakauden.

Toki, se on helppoa muokata kuvia siitä, mitä punkmuoto näytti tuona aikana – osittain siksi, että monet tyylit ovat palanneet viime vuosina – vaikka kaikki eivät ole yhtä perehtyneitä siihen, mikä innoitti ajattoman sartorial-trendin alkua. Tiesitkö esimerkiksi, että 70-luvulla punkmuodostukseen vaikuttivat ensin rokkareiden androgeottiset tyylejä, kuten Patti Smith ja Joan Jett? Ja sitten tuodaan Lontooseen, joka on määritelty uudelleen Saksassa, mukautettu Iraniin, vahvistettu Japanissa ja niin edelleen.

Se on oikein, ihmiset, punkmuoti ulkomaalaisiin, mikä merkitsee ja kehittyy eri maissa ja eri mantereilla –
joka viime kädessä palveli kulttuurielämää kaikkialla maailmassa. Erityisten kampausten, meikkien, vaatteiden ja lisävarusteiden ansiosta punk-subkulttuurille upotetut pystyivät helposti ilmaisemaan punkmuodonsa ja siihen liittyvän kapinallisen eetoksen.

Nyt kun olen antanut alusta, viritä edellä olevaan videoon tutustumalla punkmuotiin tarkemmin ympäri maailmaa.


Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

  • Tämä kiistanalainen Punk Rock hiustenleikkaus repeytyy Instagram Apartin
  • Nämä mustat mustavalkoiset kohokohdat polarisoivat Instagramia
  • “Brow Carving” Trend on kuin savuinen silmä kulmakarteillesi

Your email address will not be published. Required fields are marked *

42 − 36 =