Kendall Jenner’s Cover for \\\

Kendall Jenner ei näytä saavan tauon viime aikoina. Hänen epäilyttävien liiketoimintapäätöksiensä ympäröivien kiistelyjen (nimittäin surullisen Pepsi-mainoksen ja hänen osallistumisensa Fyre-festivaalin sketchy potentiaalisen huijauksen) kanssa on jälleen kerran kuumaa vettä, tällä kertaa ilmestynyt kannessa muoti Intian kymmenvuotispäivää koskeva kysymys.

Kuten Mashable raportoi, kansi, jonka kuuluisa valokuvaaja Mario Testino, laulaa Kendallin poseeraa koristeellisella Sambodhe-palatsilla Intian Jaipurissa. Vaikka mukana olevat levittäytyvät Bollywood-näyttelijä Sushant Singh Rajput Jennerin rinnalla, monet ovat puhuneet lehdistön valinnasta kansi-tähdestään, väittäen, että siellä on runsaasti intialaisia ​​näyttelijöitä ja malleja, jotka olisivat tehneet kulttuurisesti sopivimman ominaisuuden. Twitter-käyttäjänä @MeenaVoguee kirjoitti,

“Olen täysin pettynyt tähän Vogue Intian vuosipäivään. On niin paljon ansaitsevia intialaisia ​​malleja, joiden pitäisi saada se. “

Lukemattomat muut kuulustelivat ajatusten jakamiseksi asiaan:

Jos nämä argumentit tuntuvat tutulta, se johtuu siitä, että kymmenet aktivistit tekivät samanlaisen valituksen, kun Kylie Jenner ilmestyi pyörätuolilla Haastatella Kendallia on syytetty kulttuuritarjonnasta useammalla kuin yhdellä kertaa: kerran, kun hän on antanut Native American -kulttuurin Mango-mainoksessa, ja kerran – aivan kummallakin tavalla – kun halutaan käyttää ballerina-kulttuuria muoti España. Joten, on turvallista sanoa, että tällainen kiista ei ole mikään uusi malli.

muoti Intia on kuitenkin ei jota käytetään hillitsemään sen valinnan kansi tähteä: Viimeiset kahdeksan muoti Intia kattaa esillä Intian malleja, ja kokonaisuudessaan lehteä tuntuu omistavan juhlan ja edustaa Intian kulttuuria (voit tarkistaa lehden äskettäiset kansiot täältä). Joten valittaessa amerikkalaista mallia edustamaan lehden kymmenettä vuosipäivää ei ehkä ole ollut parhaat valinta, se ei myöskään näytä olleen tahallista vähäistä.

Kendall ei ole vieläkään muoti Intia on kommentoinut kiistelyä. Pysy kuulolla ja tutustu muutamiin valokuviin kymmenestä vuosipäivästä.

Ladataan

Katsele Instagramissa


Lisää Kendall Jenneristä:

  1. Kendall Jennerin Met Gala-mekko valmistettiin yhdestä kappaleesta
  2. Kendall Jenner vuodattaa yksityiskohdat hänen kokouksessaan Gala 2017 Look
  3. Kendall Jenner ja Bella Hadid paljastavat tytöt yöksi

Katso: Haastattelimme Kendall Jenneria kokeilemaan 9 asiaa, joita hän ei olisi koskaan tehnyt ennen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + = 9