Matching Trend Versus Print-Mixing – Gigi Hadid ja Bella Hadid vastaavat vaatteita

August 28
No comments yet

En tiedä sinusta, mutta suosikkini tässä kuvassa ei ole Kim Kardashian. Se ei ole edes pohjoinen länsi, vaikka en koskaan lopeta rakastamista perma-putoamasta kasvostaan.

kuva

Backgrid

Se on itse asiassa yksi tukihahmoista: kaveri kitti värisellä takilla, housuilla ja lenkkareilla. (Hei, haluan sen, mitä olet pukeutunut itselleni.)

Olemme pitkään ylistämässä monokromaattisen aseen hyveitä pidemmälle, kevyemmälle silhouettille, mutta käytännössä pukeutumisessa, joka täyttää itsensä ja näkemättömän itsensä (ei keskinäisesti yksinään), tulosteita voi olla sartorial-laite, jolla ilmaistaan ​​kaleidoskooppi sisuskalut. Mitä enemmän kaoottinen mishmash, sitä parempi! Mutta ehkä on aika leikata korttisi lähemmäs liiviä, kun Gigi ja Bella ja Muoti kuin koko paluu vastaaviin, varkain ja vähemmän..

kuva

Getty

Tässä hetkessä arkkityyppinen ulkonäkö, joka nähdään ravintoketjun tippy-topin kuuluvien julkkisten ja muiden ihmisten kanssa, vaikka he olisivatkin vain hienoja siviilejä, olisivat kuin streetwear-merkin t-paita farkkuilla ja denimillä tai nahalla tai jonkinlaisella Courrèges vinylillä, joka on tyylikkäin. Muodot voivat ohentaa ja laajentaa, ja tietyillä kappaleilla ei ole väliä, mutta värit ovat aina samat.

Se on yksinkertainen tapa laittaa asu yhteen, kun taas tulosteiden sekoitus antaa vain helpon harhan. (Se vie paljon ajattelutapahtumia ja näyttää siltä, ​​että juuri heitit tämän madcap-yhdistelmän.) Ehkä meillä on tärkeämpiä asioita kuin kuvata, onko William Morris-kukka toimii ocelot-pisteiden kanssa. Ehkä yksinkertaisen rehellisyys kuten-menee-with-like tarjoaa rakenteen epävarmassa ajassa. Tai ehkä ilmasto on aivan liian hämmentävä tällä hetkellä – koska muistan, teet riskin, kun kokeilet.

seurata Marie Claire Facebookissa viimeisimpiä kuuluisia uutisia, kauneusvihjeitä, kiehtovaa lukea, livestream video ja paljon muuta.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1