McDonald’s antaa vapaa-ajan vaatteita ihmisille, jotka tilaavat toimituksen

August 28
No comments yet

Jo hyvin hinnoiteltu pikaruokaketju McDonald’s tarjoaa asiakkailleen jopa lisää bang for their buck.

UberEATSin yhteistyössä ravintolan uuden jakelupalvelun kanssa McDonald’s pudottaa McDelivery-malliston, Mickey D’s -henkistä pyydystä, vain siinä tapauksessa, että McDonald’n toimitus ei ole tarpeeksi jännittävää. Tuotemerkin kuvaama McDelivery-kokoelma koostuu “hauskoista, muotituotteista, joita voit käyttää tai käyttää missä ja milloin tahansa, missä olet tilannut McDeliveryia. Olitpa kätkeytynyt sohvalla tai hiihtänyt Big Macia ja roikkua puistossa ystäviä ja haluaa joitakin perunoita jakamaan, McDelivery-kokoelma on suunniteltu nauttimaan ja nauttia toimituskokemuksesta. “

Kokoelman hienompiin kohteisiin kuuluu musta lompakko, joka kertoo “World Famous” ja vastaavia dioja samalla lauseella. Niille, jotka haluavat kirjaimellisesti viedä rakkautensa Big Macille holkissaan, kokoelmassa on myös yksi, tyynyliina ja piknikverho, jotka kaikki on peitetty Micky D’s grubin kuvilla.

Tässä on kauha siitä, miten pääset käsiisi ilmaiseksi – kyllä, vapaa – vaihde. Joulukuun 26. päivään menevän uuden loman Global McDelivery -päivän kunniaksi osallistuvat ravintolat joissakin kaupungeissa ympäri maailmaa luovuttavat esineitä kokoelmasta niille, jotka tilaavat McDonald’n toimituksen UberEATSin kautta ilmaiseksi. Jos et pysty houkuttelemaan haluamiasi tuotteita 26. heinäkuuta, McDonald’s aikoo yllättää tuhansia asiakkaita eri puolilla maailmaa “erikoistehosteilla ja muilla McDonald’sin hetkeillä”, mitä se tarkoittaa.

Käy osoitteessa McDeliveryAtMcDonalds.com, jos haluat nähdä, onko kampanja käytettävissä kaupungissa ja tarkista kaikki alla olevat kohteet.

Verryttelypuku

Verryttelypuku
Hyväksy McDonald’s

dioja

Sandaalit
Hyväksy McDonald’s

body

Hyväksy McDonald’s

Tyynynpäällinen

McDonalds PillowCase
Hyväksy McDonald’s

Picnic peitto

PicnicBlanket
Hyväksy McDonald’s

Lisää pikaruokaa:

  • Hold Up – Uudet McDonald’s-univormut ovat todella trendikkäitä
  • Tämä “Pizza-Kini” on bikinit made of pizza ja se maksaa $ 10,000
  • Adidas julkistaa Pizza-aiheiset juoksukengät

Miksi minun kasvoni näyttää pizzaa ?:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

68 + = 72