Meghan Markle Royal häät kengät – Mitä kenkiä Meghan Wear mennä naimisiin Prinssi Harry?

August 28
No comments yet

Päivitys 5/19: Meghan Markle luopui Audrey Hepburnin viroista hääpäivänään. Sussexin (nyt) herttuatar käytti Clare Waight Kellerin Givenchyn haute couture-hääpukuja ja muotitaloa. Pukuun kuului vyötärö, tyyli, pitkät hihat ja hieman kiristetty helma. Sitten hän varusti Cartier-korvakorusta ja Queen Mary Tiarasta.

Vaikka hänen pukeutui lattialle ja peitti kengät, kun Meghan ilmestyi kirkon portaissa, saimme nopean silmäyksen korkokengistä. Valkoiset satiinipumput näyttivät mukavalta ja ne perustuivat “Givenchy-hienostuneeseen, alakuloiseen tyyliin, joka oli tehty silkkisodossa satiinista.” Tarkasta suunnittelijaa ei kuitenkaan vielä ole vahvistettu.

kuva

Getty Images

kuva

Getty Images

kuva

Getty Images

kuva

Getty Images

Alkuperäinen viesti 5/9:

Paras osa Meghan Marklen hääpäivästä 19. toukokuuta? Hänellä ei ole yllään, vaan kaksi mekkoja, mikä tarkoittaa kaksinkertaista kengät. Markle on suosinut tuotemerkkejä kuten Sarah Flint, jota hän käytti erityiseen Anzac Day -palveluun ja kuvitteelliseen Manolo Blahnik että hän käyttää usein, kuten juhlia kuningattaren syntymäpäivää, osallistua Invictus-pelien vastaanottoon, juhlimaan Kansainyhteisön päivää, käymään Birminghamissa kansainvälisen naistenpäivänä ja paljon muuta. Markle rakastaa Manolon.

kuva

Meghan Markle käyttää Manolon paria Invictus Games vastaanottoon.
Getty Images

Markle rakastaa myös samettiaan Jimmy Choo, jota hän on kuluttanut Belfastissa, mokkanauhassa Aquazzura pumput, joita hän käytti naisvastuun vastaanottoon huhtikuussa, ja toinen pari (tällä kertaa tyylikäs, paksu nilkkaketju) hän käytti ensimmäiseen kunniamuutokseen Harryn, Williamin ja Kateen kanssa Royal Foundation Forumissa. Meghan Markle -tekijä – so. välittömästi paljastamatta mitä hän käyttää – jatkoi kengän brändin kanssa Tamara Mellon kun Markle käytti brändin mokkanahkaa soljen sulkemisella tavata nuoria edustajia Commonwealth-nuorisofoorumissa.

Joten, mitä jalkineita Markle valitsee suurelle päivälleen? Kaikki merkit viittaavat Manolon pariin, joka on hänen varma-upean hääpuvunsa (jonka MarieClaire.comin kuninkaan häät-asiantuntija ja morsiamen muotoilija Caroline Castigliano on hahmoteltu alla – toivomme, että se näyttää tältä!). vain syystä se voi ei olla Manolon, jos Meghan päättää seurata hänen tulevan siskonsa Kate Middletonin jalanjälkiä ja käyttää samaa hääpuvun suunnittelijaa. Middletonin morsiuspuvut on suunnitellut Sarah Burton Alexander McQueenille hänen mekkoaan vastaamiseksi. Blahnik ei suunnittele hääpukuja, joten brändi suljettaisiin pois.

kuva

Caroline Castigliano

Mitä tyyliin kengän? “Hänen on oltava mukava, eikö? Ei ole mitään pahempaa kuin olla uskomattoman epämiellyttävä tällaisessa tilanteessa. Olen varma, että hänellä on yksinkertainen, suljetun kärjen kenkä,” Castigliano sanoo. (Hauska tosiasia: “Court shoe” on, miten britit viittaavat “pumput”.) “Hänen täytyy ottaa koko kokemus ja ei huolestua hänen jaloistaan.”

Vaikka Markle’n jalkineiden hankkimista on vaikea havaita (todennäköisesti) laajaa huppua, katsomme tarkkaan, kun hän kävelee käytävää pitkin, jos hän menee ennustamme: Manolon, luonnollisesti. Illan vastaanottoa varten olisi helpompi löytää kengät (sillä Castigliano luulee menevänsä jotain “slinky” ja “enemmän hänen henkilökohtaista tyyliään”), ja olemme melko varmoja, mitä näet on hauskaa strappy , samettispumppu kuin Aquazzuran pari, jota hän käytti, kun hän ja Harry ilmoittivat sitoutumisensa. Ne ovat loppuunmyytyjä joka paikassa, btw. Näin ollen Meghan Markle -vaikutus.

kuva

Getty Images

19. toukokuuta asti.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 51 = 54