Miksi Beret on Halloween-tyylisi salaisuus

On vaikea uskoa, mutta Halloween on aivan nurkan takana. Olitpa sitten tyyppi, joka asuu tämän vuoden aikana tai sekaisin pukeutumaan viimeiseen minuuttiin, sinun kannattaa harkita investoimalla tähän kauden tarpeelliseen (ja täysin uudelleenkäytettävään) lisävarusteeseen: beretiksi.

Kun otetaan huomioon muotin nykyinen pakkomielle kaikesta 90-luvulta, tämä päällikkö on yksi trendikäs tapa maksimoida uudet laskuhankinnat. Se voi kuopata laiska-päivä-villapaita-ja-poikaystävä-farkut-yhtye, muuttaa sinut vanha Hollywood-elokuva ja ratkaista kaikki huono-hiukset-päivä ongelmia aikana staattinen-herkkä vuodenaikoina. Takaamme, että se palvelee sinua hyvin petollisen lumimyrskyn aikana – paljon paremmin kuin liitteenä oleva puskurin huppari, jonka tuulenpuuska näyttää aina tuhoutuvan. Plus, voit luoda piilotetut puvut kaapin niitteillä yksinkertaisesti lisäämällä tämä viileä pikku chapeau.

Faye Dunaway sisään Bonnie ja Clyde.

Gamma-Keystone Getty Imagesin kautta

Näin voit tehdä sen: Perkkää basilikaa, jossa on suosikki ruudullinen minihame, blazer, valkoiset napit, polvisuojat ja mokkaset, jotka tulevat Cher: stä clueless. Voit myös valita ulkonäköä innoittamana beretin kuningattaren, Faye Dunaway, à la Bonnie ja Clyde– tarvitset vain lyijykynän hameen, puseron ja tyylikkään silkkihuivin, joka on sidottu kaulaan. Channel 60-luvun innoittamana Brigitte Bardot yllään turtleneck ja leopard-print takki, tai beatnik runoilija, pukeutuminen pään to toe musta. Julia Roberts vei myös hattu sävytettyihin sunniineihin ja musta nahkatakki sisään Notting Hill, kun taas ranskalaisen elokuvan tähti Anna Karina käytti Jean-Luc Godardin elokuvissa erinäisiä primääri-hued berretteja. Jopa Blondie-laulaja Debbie Harry rakasti naulaa baskeri lavalla, yleensä yhdessä retro tee.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

67 + = 71