Olivia Palermo Banana Republic -mallistoon

kuva

Kohteliaisuus

Hänet voidaan tunnetuksi High-Low Mixin maineikkaaksi, mutta tänä syksynä Olivia Palermo paljastaa täysin Manolo-toverinsa muodin maailmaan design hänen ensimmäinen yhteismerkki kokoelma Banana tasavallan.

kuva

Kohteliaisuus

kuva

Kohteliaisuus

70-osaisen (!) Valikoiman vaatteita ja lisävarusteita korostavat “kierrettyjen klassikoiden” ja Tolstoyan-romaanin teeman “ylellisissä italialaisissa myllyissä” muotoillut erikoisnaulat, paisley-solmuke-mekko, rintavalkoinen sotilaskatto ja käärmeen-yksityiskohtainen kaivanto, kuten näkyy meidän yksinoikeudella takana-the-kohtauksia kuva alla. (Emme epäröi taistella sinua, jos se tulee siihen.)

kuva

Kohteliaisuus

Mutta pelastaakseen itsesi joutumasta tekemään fisticuffia ylihattujen muotitoimittajien kanssa, jotka eivät ole hiusten vetämisen ja / tai puremisen yläpuolella, kaikkea – 48 dollarin foulardista edellä mainittuun kaivantoon, 998 dollaria – on myytävänä Banana Republicin myymälöissä ja verkossa 9. syyskuuta samana päivänä, kun se esitetään osana New Yorkin muotiviikkoa. “Katso nyt, osta nyt” ei ole parempaa kuin tämä.

kuva

Kohteliaisuus

Tee merkintä suunnittelijallesi syyskuun 9. päivään ja katsele teaser täällä.

seurata Marie Claire Facebookissa viimeisimpiä kuuluisia uutisia, kauneusvihjeitä, kiehtovaa lukea, livestream video ja paljon muuta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

71 + = 79