Prabal Gurungin Plus-kokoinen kokoelma Lane Bryantin kanssa on lopulta täällä

August 28
No comments yet

Muotiteollisuus on keskellä suurta, kauan odotettua vallankumousta – plus-kokoinen vallankumous, joka on tarkka. Kristillisen Siriano- ja Chromat-tuotemerkkien ansiosta New Yorkin muotiviikolla oli monenlaisia ​​malleja, joiden koko, etnisyys ja sukupuoli olivat. Mutta osallistava aalto ei pysähdy siellä – NYFW rakas Prabal Gurungin plus-kokoinen kokoelma Lane Bryantilla osuu kauppoihin tässä kuussa.

Mallistossa Ashley Graham -rajoitin-mallinnus on kyse valtavoimaisesta naisesta. “Koska ylellinen tuotemerkki sielulla, osallisuus ja monimuotoisuus ovat aina olleet osa brändin eettistä”, Gurung kertoo viehättää. “Nyt olemme enemmän kuin koskaan ylpeitä yhteistyöstä Lane Bryantin kanssa luomaan kokoelma, joka puhuu näille ihanteille.” Viimeisen 22 kappaleen kokoelman mukaan tämä on helvetin naisellinen, voimakas, räätälöity kolminkertainen uhka.

Kokoilla 14-28 sarjaan kuuluu korsettityylinen kynsilakka, live-sisäänrakennetut neulokset, klassisesti räätälöity kaivanto, jossa on vain oikea reunamäärä ja seksikäs vielä hienostunut hame. Toisin sanoen, se on Gurungin allekirjoituksellinen annos moitteetonta tyyliä, jonka me kaikki haluamme saada käsiimme. “Olemme aina kyenneet leikkaamaan kokoon 22, koska emme halua asettaa kokorajoitusta tarjoamistamme, mutta nyt on aika puhua enemmän siitä ja tulla kuulluksi”, Gurung kertoi viehättää viime kesänä, kun hän ilmoitti yhteistyöstä.

Hämmästyttävän suuren koon kokoelma, joka on kohtuuhintainen 38 dollarin ja 398 dollarin välillä, tulee maanantaina Gurungin feministisen AF-näyttelyn kantapäässä, jossa malleja, kuten Bella Hadid ja Candice Huffine, kävivät kiitotiellä, jossa on teejä, joissa on iskulauseita että “Tulevaisuus on naaras” ja “Silti hän pysyi.”

Gurungin uusimman askeleen perusteella, muodin tulevaisuus on varmasti kattava. Prabal Gurungin kokoinen kokoelma on saatavilla helmikuun 27. päivänä osoitteessa lanebryant.com ja valitse kaupat. Siihen saakka, tutustu muutamiin ulkonäköihin.

Brändin ystävällisyys
Brändin ystävällisyys
Brändin ystävällisyys
Brändin ystävällisyys
Brändin ystävällisyys

Lisää lisää kokoisia kokoelmia me rakastamme:

  1. Lovesick käynnistää positiivisen kampanjan Top Plus-kokoisten mallien avulla
  2. Urban Outfitters houkuttelee Transgender- ja Plus-kokoiset mallit uusimpaan valtauskampanjaan
  3. Nike laajentaa lopulta valikoiman Plus-koko Activewearia

Katsokaa, kuinka yksi plus-kokoinen malli oppi rakastamaan kehoaan:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 2 =