Raven & Sparrow, Ultraluxe Lingerie Line Designed by Stephanie Seymour, käynnistää tällä viikolla

August 28
No comments yet

Stephanie Seymour tuntee jotain alusvaatteesta: Loppujen lopuksi, aivan ensimmäinen Victoria’s Secret Angel, hän vietti enemmän aikaa kuin useimmat nauttivat seksikkäistä nauhoja. Niinpä uutinen siitä, että Seymour käynnistää oman alusvaatekalunsa, ei pitäisi tulla yllätykseksi – mutta mitä hänellä on nykyisten alusvaatemarkkinoiden.

Äskettäisessä haastattelussa Telegraph, 48-vuotiaan supermallin avattiin hänen debyyttivälialukokoelmastaan ​​Raven & Sparrow. Seymourin mukaan suunnitelma linjasta ei syntynyt alusvaatteista rakkaudesta yhtä paljon kuin se oli tarpeen parantaa sitä.

“Mielestäni niin paljon nykypäivän alusvaatteita tehdään miehille”, hän selitti. Seymour päätti luoda oman rivinsa, joka on suunniteltu nimenomaan naisen tarpeisiin. Hän on yhteistyössä Casey Paulin kanssa suunnitellut 16-osaisen debyyttikokoelman, jossa on joustavat silkki charmeuse-camisoleja, tulip-print-nukkajalkineet ja kevyet sifonkipeitteet (monet ovat innoittaneet Seymourin omalaatuista vintage-alusvaatemallistoa). , huipputasoinen linja on myös täysin upea, naisellisuustekijöinä, luxe-kankaineen ja pitsiä yksityiskohdat,.

Ladataan

Katsele Instagramissa

“Delicate couture -tekniikoilla” valmistettu linja on ehdottomasti hemmottelu: hinnat alkavat 125 dollaria painettuihin silkkiöljyihin ja ylhäältä 995 dollaria silkki charmeuse kimono-vaatetta varten. Mutta kuten Seymour kertoo muoti, high-end alusvaatteita on arvokas roihua.

“Monet naiset tekevät virheen ajattelemalla, että näitä vaatteita tulisi käyttää vain erikoistapauksessa … he kieltäytyvät yksinkertaisesta ylellisyydestä nauttimaan kauniista alusvaatteista nukkumaan”, hän sanoo. Lisäksi Seymour lisää, “monet kappaleistamme voi olla kulunut, mukaan lukien [915 silk fil coupé] madame-mekko, jossa on lippa käytettäväksi mekossa. ” Seymourin lopullisena päämääränä Raven & Sparrow’lle on se, että naiset tuntevat olonsa “kauniiksi, mukavaksi ja luottavaisiksi”. Ja niin sanomme: Amen.


Katso nämä äskettäiset alusvaatteita:

  1. Amazon raportoidaan käynnistämästä sisäistä alusvaatteita
  2. ThirdLove’s New Nakeds Collection -ominaisuudet Nude-alusvaatteet jokaiselle ihoäänelle
  3. Inspire Psyche Terry on uusi alusvaatteita linja kaikille koot

Luultavasti tunnistat brändin ensimmäisen alusvaatteen kasvot: Bella Hadid, joka näyttää upealta rennosti seksikkäisiltä säikeiltä. Hän on täydellinen kokoelma.

Ladataan

Katsele Instagramissa

Ladataan

Katsele Instagramissa

Voit ostaa Raven & Sparrowin nyt Barneyn New Yorkista ja [barneys.com]. (Http://www.barneys.com/product/raven–26-sparrow-by-stephanie-seymour-madame-silk-fil- coup-c3-a9-nightgown-505066301.html) {: rel = nofollow} Koska todella, meidän kaikkien on käsiteltävä itseämme hetken ajan.

Katso: Behind-the-Scenes With joitakin Allure n Supermodel Cover Stars

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 2 =