Tapaa Duo takana New Yorkin maanalainen etiketti Gauntlett Cheng

August 28
No comments yet

New Yorkin suunnittelijat Jenny Cheng ja Esther Gauntlett ovat avoimia siitä, kuinka he tukevat taloudellisesti kaupungin elämää ja muotitunnusta Gauntlett Cheng. Cheng työskentelee neulomaan konsulttina, joka auttaa mallistoissa ja vaatteiden kehittämisessä suurille tuotemerkkeille kuten Calvin Klein ja Coach. Gauntlett toimii ihonhoitoalan Aesopissa. Päivien jälkeen yritysmaailmassa he johtavat heidän äärimmäisen epätyydyttävällä Williamsburg-studiollaan – samaa työtilaa, joka kerran oli neljännes Eckhaus Latta, jossa duo tapasi harjoittelijoita. Tilaa – ylimääräinen valkoinen huone, jossa on vanhat puulattiat, jotka on päällystetty haketusmaalilla, sohvalla, joka on täynnä kukkaroita ja kankaita, sekä paperilla päällystetty pöytä ja muut materiaalit – parin eksentriset, pehmeät mallit, joista on tullut brändin allekirjoitus keväästä lähtien 2015 debyyttikokoelma.

New Yorkin muotiviikolla tulevassa näytöksessään he riffovat työharjoittelustaan. Kokoelmassa on toimisto-inspiroiva vaatekaappi, jossa on yön reunus (ajatella rikki Diane von Furstenberg -tyylinen päällystakki, joka on peitetty GC-monogrammilla). Aiemmin tunnettu Moses Gauntlett Cheng-perustaja David Moses lähti suunnittelemaan nousevaa tuotemerkkiä Vaquera viime kaudella – etiketti on aallot viime kuukausina. Rihannalla oli vain yksi heidän räätälöidyistä ranteistaan ​​vuoden 2016 VMA: ssa. Selvästi tämä on pari katsomaan. Puhuimme Gauntlettille ja Chengille heidän tulevasta esityksestään, heidän äskettäisestä valokuvauksestaan ​​RV: stä ja siitä, miten he lumoavat päivätyöstään muotihaullaan.

Kuulin, että näytät veneellä tällä kaudella.

Esther Gauntlett: Osoitimme VFilesissa ja sitten näytimme Milkissa. Olemme todella innoissamme menemään takaisin jotain, joka ei ole perinteinen kiitotien tyyppinen tila. Jos sinulla on paljon persoonallisuutta ja jotain tekemistä vaatteiden kanssa, on todella tärkeää. Aiemmin näytimme Jennyn poikaystävän RV: stä Chinatownissa sijaitsevassa autotallissa.

Jenny Cheng: Ja mallit olivat kävelyllä talven kuolleina, kuten rintaliivit.

Gauntlett Cheng syksyllä 2016 kampanja

Missä RV on nyt?

JC: Teimme äskettäin kampanjaa RV: llä. Se oli pysäköity Rockawaysissa. Nämä kaksi mallia olivat vain todella intiimejä – elävät RV: n elämää sängyssä, sitten ajo- ja ulosmenoa matkatavaroiden tai matkalaukun kanssa. Se oli eräänlainen innoittamana Michael Korsin mainoksista, joista ne ovat tulossa helikopterilta.

ESIM: Tällä kaudella RV sai päivityksen. Se on ulkona seinämaalaus, graniittikerros ja vilkkuvat LED-valot.

Kerro meille kevään 2017 kokoelmastasi.

ESIM: Tällä kaudella vaatteilla on varmasti jonkinlainen “yritysten elämä mennyt vääräksi” viesteille heille. Tulemme aina siihen asioista, joita meillä on elämässämme – huolenaiheita, ahdistuksia, reaktioita meillä. Kyse on pikemminkin päiväkodistamme ja kytkeytymisestä siihen, että tämä henkilö on sellainen, joka on yöelämän persoonallisuus, joka ei tarvitse nousta työhön aamulla tai joku, joka ei tarvitse työskennellä ollenkaan. Se yrittää hankkia molemmat näistä asioista maailmalle. Kaikki alkaa saada sekaisin, kuten sinä työskentelet klubin vireestä.

Kuinka tämä tunnelma esiintyy vaatteissa?

ESIM: Siellä on varmasti sekoitus joitakin todella roskia iltana. Teemme myös paljon sovituksia ja pikku hamepukuja. Teemme eräänlaisen monogramman, joka on mennyt väärin.

JC: Kuten monogrammi, joka sanoo GC: n ja SOS: n, ja kaikki on pilkottu.

SAMANKALTAISET New Yorkin muotiviikolla tapahtuvat uudet tuotemerkit

Ovatko suhteesi yritysmaailmaan muuttuneet nyt, kun tulet tunnetuksi? Miten sekoitat alkuperäisen hengen menestykseen?

ESIM: Molemmat meistä edelleen toimivat. Vaikka olisimme varmasti halua rakentaa kokopäiväisesti, mielestäni se on edelleen keino. Luulen, että yritämme ilmaista näitä turhautuneita hieman tekemällä vaatteita. Se on naurettava elämä. Menemme töihin, tule tänne. Olemme studiossa vasta hyvin myöhään yöllä. Nouse ylös muutaman tunnin nukkumisen jälkeen. Emme saa vapaapäivää, enemmän tämän vuoden aikana.

Kuka tahansa auttaa?

ESIM: Viime kaudella meillä oli kaksi tyttöä Australiasta ja äitini – niin kolme tyttöä Australiasta. Nyt meillä on neljä harjoittelua.

Koska olet ollut harjoittelija itse, näetkö sen roolin käänteisenä?

ESIM: Se tuntuu outoilta, varmasti. Olin niin kiitollinen, kun internsin jonnekin Eckhaus Latta, jossa se oli pieni ja teimme kaiken sisäisesti, ja voisin nähdä ja oppia kaiken näkökohdat. Sain tällaisen ymmärryksen asioiden liiketoimintapuolesta toimimasta jonnekin todella pieneltä, ja nautin tehdä asioita. Mielestäni Mike [Eckhaus] ja Zoe [Latta] tekevät siitä [alkavan tuotemerkin] tuntemisen mahdolliseksi. Menimme siihen hyvin naiiviin. Mutta jos minä ja Jenny olisivat istuneet ja olleet sellaisia ​​kuin “Aloitetaan liike”, ei olisi mitään tapahdu.

SAMANKALTAISET Haluatko käyttää huppu Airin hulluihin uutuuksiin??

Vaatteet ovat niin viileitä, mutta ne eivät ole mielikuvitusta perinteisessä mielessä. Kuinka ihmiset haluavat tuntea, kun he käyttävät niitä?

ESIM: Mielestäni se muuttuu joka kaudella. Viime kaudella ehdottomasti oli eräänlainen mukavuus, kääriminen itsellesi, kulunut, asunut, kaatamalla eräänlainen vibe. Kausi ennen se sai niin ohuesta seksistä. Mielestäni me leikkasimme sellaisilla asioilla tekemällä vaatteita, jotka ovat yllättäen seksikkäitä, ja sitten odottamassa seksikkäitä vaatteita mielenkiintoisemmaksi ja outoa.

Minä näin [syyskuu 2016] Playboy ampua Kelly Gale yllään Gauntlett Cheng bikinit pohjaan.

ESIM: Huomasin sen, koska saimme tagged. On todella hauskaa nähdä karkea, neulottu bikini pohja sisään Playboy, sinä tiedät? Kuten kaikkein seksikkäin tytöllä. Hän on niin kaunis ja hänellä on tällainen kodikas bikinit.

Kuinka asiat muuttuivat kun David lähti?

JC: Tyhjä, olemme edelleen tekemässä samaa. Prosessi ei ole muuttunut.

ESIM: Nimi on parhaillaan muuttumassa. Se vain tulee Gauntlett Chengin eteenpäin. Se on hauskaa, meiltä pyydetään tätä paljon, enkä vieläkään tiedä miten vastata. Tuntuu siltä, ​​että jonkun ääni puuttuu. Mielestäni tapa, jolla yritimme lähestyä sitä, oli osallistumalla niin monta ihmistä kuin voisimme – saada kansojen panosta ja mielipiteitä kaikesta. Uskon, että mitä enemmän ääniä sinulla on, sitä paremmin.

Haastattelua on muokattu ja tiivistetty selkeyden vuoksi.

Puhuu muoti Olivia Palermo:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 86 = 91