Tutustu korumerkkiin, joka tuo kieppejä takaisin

Goldsmithin kaltaisella sukunimellä koru designin ura on todennäköisesti kirjoitettu tähtiin. Tällainen tapaus oli Sheherazade Goldsmith, joka – yhdessä hänen ystävänsä, brittiläisen kirjailijan ja tyylin kuvakkeen kanssa Laura Bailey – unohteli Loquet Lontoon vuonna 2013 ja loi ylellisyyttä räätälöityjä vaatekappaleita ja charmia. Duo on sittemmin kiertänyt kokoelman nappikorvakorut, viehätysrannekeineen ja tämän viikon alusta, herkkien ja eteeristen lukkorengojen sävytys.

Mitä tahansa valittua kappaletta, Loquetin tavoite pysyy samana: kaunis ja miellyttävä väline kerätä muistoja ja tarinoita. Jokaisessa lukossa on kulta-koteloidut kristallikuutiot, jotka on suunniteltu pitämään ja näyttämään mukautettuja charmeja, helmiä ja mitä tahansa sellaista, jota pidetään osallisena. “Useimmat meistä keräävät lapsuuden koruja, jotka tuntuvat aarteilta, kun muistetaan tilaisuutta, joka usein merkitsee virstanpylvästä”, Goldsmith sanoo. “Jokainen pala on heijastusta kyseisen henkilön yksilöllisyydestä.”

Sheherazade Goldsmith ja Laura Bailey.

Loquet Lontoon kohteliaisuus

“Olen aina rakastanut ajatusta charmista, kun onnekas koodi, aivan ensimmäiseltä lapsuuden viehätys rannekkeelta, jossa on karkeita kelloja ja sydämiä ja avaimia”, sanoo Bailey. Tavaramerkki-lukkojen lisäksi Bailey sekoittaa Loquet-nastat Maria Tashin kanssa (hän ​​sai vain yhdeksännen korvan lävistyksensä), ja Goldsmith nauttii kerroksisten renkaiden leikkisyydestä. Hänen kokoelmassaan on hehkuvaa charmia, värikkäitä pavépaloja ja pieni sydämen muotoinen lukko.

Jalokivien lisäksi Goldsmith ja Bailey jakavat rennon lähestymistavan kauneuteen, vetoamalla kokeiltuihin ja tosiasoitteisiin siirtymistä syksyyn. “Rakastan sisleyn yhtenäistä anti-aging kosteusvoidetta ja Yuli: n kasvonsuojainta aamuisin”, Goldsmith sanoo. “Käytän Okiaa iltaisin ja en koskaan nuku makuuni kanssa.” Bailey tukeutuu Embryolisse-päivävoidetta varten ja Creme de la Mer yöllä. Hän myös rakastaa Charlotte Tilburyn Wonderglow- ja Beach Sticks -tapahtumia vaaleanpunainen terveellisen, kesäisin inspiroiman hehkun.

Trend-viisas, molemmat naiset rakastavat paljaat ihon: Goldsmith valitsee tuskin meikit ja vahvan marjahuulen, kun taas Bailey’s estetiikka keskittyy kesän pisheihin yhdistettynä hienovarainen, loistava luomiväri (hän ​​laskee säkenöimättömiä sävyjä Tom Fordista ja Laurasta Mercier suosikeiksi). “Tunnen parhaiten, kun olen ulkona lasten ja koiran kanssa”, sanoo Bailey. “Lontoon työelämäni on varsin nopea, joten minun on muistettava ottaa aikaa pelata tai rentoutua”.

Kultakin on samaa mieltä. “Parhaat temput ovat uni ja ystävät”, hän sanoo. “Molemmat tuovat aina luonnollisen hehkun.”

Vain toinen etu liiketoiminnan kanssa bestie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

64 − 61 =